Theo și Anghel vor deveni, în curând, o familie cu trei membri.

Theo Rose trăiește cea mai frumoasă și prolifică perioadă din viața ei, din toate punctele de vedere. Artista va deveni mămică în vara anului viitor, așa că mai are timp să pună la punct anumite detalii. Cum a promis că nu va renunța la muzică prea curând, vedetei nu îi rămâne decât să îmbine utilul cu plăcutul.

Vestea că Theo Rose va deveni mămică i-a lăsat pe mulți cu gura căscată. Vedeta a verbalizat de multe ori că și-ar dori să fie o mămică tânără, dar nimeni nu se aștepta ca totul să se întâmple atât de repede. Relația ei cu Anghel Damian a apărut de nicăieri, iar fanii au aflat de noua ei idilă din presă. Toți cei care o urmăreau știau că este iubita lui Alex Leonte, așa că surpriza a fost una de proporții.

Inițial, toată lumea a crezut că este o glumă sau că face parte din scenariul pe care îl regizează Anghel Damian. Ei bine, nu. După ce s-a despărțit de nepotul lui Nea Marin, Theo a avut nevoie de o perioadă de recuperare. În tot acest timp în care a luat o pauză de la tot ce înseamnă plan amoros, vedeta l-a întâlnit pe Anghel Damian.

Theo Rose are planuri mărețe. Ce spune artista despre o posibilă nuntă cu Anghel Damian
Social media

Theo Rose și Anghel Damian locuiesc împreună

Relația dintre ei a evoluat cu viteza luminii, iar faptul că artista este deja însărcinată este o dovada pentru asta. Multe voci au crezut că între ei lucrurile nu vor rezista sau că este doar o mișcare de marketing. Cei doi au demonstrat fix contrariul, iar Theo Rose nu exclude posibilitatea unei nunți.

Artista și Anghel Damian au planuri serioase. Acum, că tot vor deveni părinți, artista și regizorul au de gând să oficializeze și relația. Nu așa, oricum, ci cu o nuntă cum se cuvine. Anunțul a fost făcut chiar de către Theo, în podcastul lui Mihai Bobonete.

„Ne-am mutat împreună, e băiat mișto. Învăț multe de la el, e băiat bun, de la admirație până la dragoste. Tot. Îmi place de el și lui de mine.„Are talent și la muzică, a mai cântat și în musicaluri. În fiecare seară ne întâlnim acasă. Avem gânduri serioase. Facem și nuntă și copii, facem de toate.”

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.