Theo Rose recunoaște că are o listă destul de mare de bărbați care i-au atras atenția.

Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu de aproape jumătate de an. Cei doi au evoluat într-un timp foarte scurt, iar mai nou, se pregătesc să devină părinți. Cuplul s-a mutat împreună și susțin că sunt suflete pereche, însă asta nu înseamnă că artistei nu îi fug ochii după alte nume celebre.

Theo Rose este îndrăgostită până peste cap de Anghel Damian. Regizorul serialului „Clanul” a apărut în viața artistei fix când avea cea mai mare nevoie și anume, după despărțirea de Alex Leonte. Anghel nu a avut nevoie de prea mult timp pentru a o convinge pe vedetă că este momentul potrivit să devină părinți.

Theo și iubitul ei au planuri serioase pentru viitor. Recent, artista a recunoscut că are de gând să se și căsătorească, însă nu grăbește acest pas. Momentan, așteaptă să vină pe lume copilul lor, iar apoi iau alte decizii importante pentru relația lor. Jurata de la „Vocea României” nu se ascunde și recunoaște că cel mai frumos bărbat din lumea asta este iubitul ei. Totuși, asta nu înseamnă că nu i-au mai fugit ochii, din când în când și după alți bărbați.

Declarațiile care îl vor face gelos pe Anghel Damian. Ce bărbați celebri i-au atras atenția lui Theo Rose
Instagram

Theo Rose nu are gusturi rele

Anghel Damian nu are motive să fie gelos, căci plăcerile lui Theo Rose nu se vor materializa niciodată. Asta pentru că artista tinde către nume mari din industria de la Hollywood, precum Johnny Depp sau Brad Pitt. Theo visează cu ochii deschiși la celebri actori, însă nu își face deloc speranțe. Jurata de la PRO TV rămâne cu picioarele pe pământ.

Theo Rose este conștientă că nu se va materializa nimic între ea și starurile de la Hollywood. Totuși, le admiră ca pe orice alt lider. Între timp, artista este foarte fericită în relația pe care o are și consideră că nu putea avea un partener mai bun.

„Da, îmi place Johnny Depp. Dar nu mi se ridică părul… știu că nu am nicio șansă să ajung la el!”

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.