Theo Rose va trebui să se învețe cu faptul că, de acum încolo, copilul va fi pe primul loc.

Theo Rose trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Artista și-a dorit mereu să devină mămică, iar visul i s-a îndeplinit. La anul, în vară, artista își va ține copilul în brațe, iar asta este una dintre cele mai mari bucurii pentru ea.

Theo Rose demonstrează că este pregătită, mai mult ca niciodată, să pornească la drum cu Anghel Damian. Artista și regizorul serialului „Clanul” se pregătesc să devină părinți. Chiar dacă nu sunt de foarte mult timp împreună, cei doi au reușit să contureze o relație frumoasă, dar și solidă.

Deși au fost criticați pentru alegerile pe care le-au făcut, cei doi nu pun la suflet vorbele rele. Theo este de părere că nu timpul petrecut lângă o persoană contează, ci modul în care rezonează cu ea. Și chiar așa a fost în cazul ei. Artista se înțelege de minune cu Anghel Damian și a simțit că este bărbatul potrivit pentru a-i oferi un copil.

Theo Rose este în culmea fericirii

Acum, jurata de la „Vocea României” este copleșită de felicitări și mesaje, care mai de care mai frumoase. Ba mai mult, a început să primească și primele cadouri pentru bebelușul ei. Cei de șa Berăria H, locul unde șatena concertează de ani de zile, au furat startul și au surprins-o pe vedetă.

Theo Rose a primit din partea lor un body pentru bebeluș și este primul cadou pentru noul membru al familiei. Artista nu s-a putut abține și l-a arătat și fanilor de pe Instagram. Așa cum era de așteptat, în tonul vocii sale s-a simțit emoția unei viitoare mămici.

Deși este abia la începutul sarcinii, iubita lui Anghel Damian a declarat că nu va renunța la cântat. Artista are de gând să urce pe scenă multe luni de acum încolo. În plus, nu va amâna nici filmările de la serialul „Clanul”.

Theo Rose a primit primul cadou pentru bebelușul ei. Artista s-a emoționat foarte tare
social media
Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.