Theo Rose este dispusă să joace în serial până când sarcina o va împiedica să meargă mai departe.

Pentru Theo Rose, 2022 a fost un an al provocărilor, din toate punctele de vedere. Personal, artistei i-a mers mai bine ca niciodată, iar acum se pregătește să devină mămică. Profesional, nu o duce rău deloc, mai ales după ce a bifat primul rol într-o producție de succes.

Theo Rose a reușit la vârsta ei ceea ce alții nici nu îndrăznesc să viseze. Artista a muncit din greu pentru a-și îndeplini toate dorințele, ba chiar a primit și în plus. Pe plan profesional, 2022 a fost un an încărcat, dar a fost și anul care a scos-o total din zona de confort. Pe lângă muzică, aceasta a început să cocheteze din ce în ce mai serios și cu actoria.

Poate că nu multă lume știe, însă Theo Rose a fost mereu atrasă de acest domeniu. Ba chiar a dat și audiții pentru înscrierea la facultate, însă nu a avut noroc. Vedeta nu s-a cramponat în acel episod, ci a mers mai departe, cu speranța că se va ivi ocazia și pentru asta.

Și chiar așa a fost. În anul în care a fost primită în juriul de la „Vocea României”, Theo Rose a mai primit o veste la fel de bună. Artista a fost selectată pentru a-i dat viață unuia dintre personajele cheie din serialul „Clanul”.

Theo Rose, accident pe platourile de filmare ale serialului „Clanul”. „Mi s-a tumefiat zona”
Social Media

Theo Rose nu va renunța la actorie pe perioada sarcinii

Vera a fost o adevărată provocare pentru Theo Rose, dar și un rol care a venit la pachet cu o mare presiune pe umerii ei. Artista a filmat zi de zi scene alături de nume mari ale cinematografiei. Iar pentru a se ridica la nivelul așteptărilor, Theo își dă silința și face sacrificii mari.

Unele dintre ei îi pun în pericol chiar și viața. Artista a recunoscut că filmările nu au fost deloc lipsite de incidente. Dar, în același timp, este conștientă că fiecare astfel de episod contribuie la experiența ei ca actriță.

„Am avut de filmat de foarte multe ori o scenă cu Tudor, cu Denis Hanganu, în care eu trebuia să intenționez să îi dau o palmă. intenția trebuia să fie reală, așa că palma trebuia să plece cu adevărat.

El trebuia să mă oprească, să contracareze mișcarea. Așa că s-a făcut asta de fiecare dată până când mi-a tumefiat zona. S-a întâmplat, aveam o mare vânătaie pe încheietură.”

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.