Carmen Harra speră că Theo Rose să fii luat decizia ce bună în legătură cu această sarcină.

Theo Rose și Anghel Damian sunt pe buzele tuturor în ultima perioadă. Cei doi au anunțat că vor deveni părinți, după doar 4 luni de relație. Așa cum era de așteptat, părerile celor din jur s-au împărțit în două tabere. Printre cei care au comentat subiectul momentului s-a numărat și Carmen Harra.

Anul acesta, Theo Rose a avut numai anunțuri de făcut, dar indirect. Iar asta pentru că, de fiecare dată, cineva i-a luat-o înainte. Acum, în cazul sarcinii, Horia Brenciu a fost cel care a anunțat primul că este în căutarea unui nume pentru copil. Artista nu i-a mai lăsat nici ea pe fani în suspans și a decis să confirme sarcina cu iubitul ei.

Theo și Anghel Damian s-au cunoscut pe platourile de filmare și se pare că a fost dragoste la prima vedere. Vedeta s-a despărțit de nepotul lui Nea Marin cu care era de 5 ani și a pornit o nouă etapă alături de regizorul serialului „Clanul”.

Deși mulți nu prea credeau în relația lor, cuplul a făcut, deja, următorul pas. Theo Rose și partenerul ei vor deveni părinți pentru prima dată, iar anunțul chiar a fost unul surprinzător. Fanii celor doi au crezut, inițial, că este vorba despre o glumă, dar nu. Nimic din cele declarate nu au fost farse sau glume pe platourile de filmare.

Carmen Harra, previziuni despre relația lui Theo Rose cu Anghel Damian. S-au grăbit sau nu să devină părinți?!
Instagram

Carmen Harra nu crede în relația lui Theo Rose

Urmăritorii lui Theo au reacționat imediat cum au aflat. Mulți sunt de părere că cei doi nu au avut la dispoziție suficient timp pentru a se cunoaște. Ba mai mult, cred că sarcina trebuia să mai aștepte, mai ales că artista are o vârstă destul de fragedă.

În această speță a intrat și Carmen Harra. Vedeta nu prea a avut vești bune în ceea ce privește evoluția relației lui Theo cu Anghel. Totuși, a vrut să sublinieze faptul că le dorește celor doi tot binele din lume.

„La toate socotelile de compatibilitate sunt probleme multe în acestă relație. Să sperăm că ei au înțelepciunea să treacă peste problemele care sunt și să facă o relație solidă. Ceea ce nu va fi ușor deloc, pentru că ei nu sunt nici suflete pereche.

Nu sunt nici cea mai compatibilă relație, dimpotrivă, sunt două persoane care în timp au probleme serioase de comunicare, însă, nu putem să le dorim decât tot binele din lume”, a spus Carmen Harra, în cadrul emisiunii „Exclusiv VIP”.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.