Theo Rose are suficient timp să se răzgândească cu privire la numele copilului ei, dar, totuși, are câteva variante în minte.

Ceea ce părea, inițial, o glumă, a ajuns să fie una dintre veștile anului. Theo Rose și Anghel Damian vor deveni părinți după doar patru luni de relație. Deși mulți spun că cei doi s-au grăbit, cuplul nu pune la suflet vorbele rele. Din contră, sunt foarte entuziasmați și se pare că s-au gândit, deja, la nume. 

Theo Rose a bifat în ultimii ani numai reușite profesionale. Anul acesta, se pare că la orizont a apărut și prima reușită personală care merită sărbătorită. Artista este însărcinată cu primul ei copil, iar asta nu poate să însemne decât un lucru. Și anume, acela că Anghel Damian i-a oferit stabilitatea pe care nu i-a oferit-o Alex în cinci ani.

Vedeta este foarte fericită și îmbrățișează noua etapă din viața ei. Deși este tânără, Theo Rose este dispusă să învețe odată cu copilul ei și promite că va fi o mamă model. Iubita lui Anghel Damian a confirmat sarcina mult mai târziu decât au aflat fanii ei. Astfel, anunțarea sarcinii este cea de-a doua bucurie pe care i-o răpesc curioșii.

Theo Rose a ales, deja, numele pentru bebelușul ei. Artista merge pe variante clasice
Social Media

Theo Rose trăiește emoțiile la intensitate maximă

Deși va naște abia în luna iunie, anul viitor, Theo Rose pare că este pregătită pentru toate. Cu mult timp înainte de a rămâne însărcinată, jurata de la „Vocea României” a vorbit despre copii. Artista a verbalizat mereu faptul că își dorește să devină mămică la o vârstă destul de fragedă și se pare că a și reușit.

Este mult prea devreme pentru a știi cu exactitate sexul copilului, dar Theo Rose și-a luat toate măsurile de siguranță. Așa cum era de așteptat, artista a ales, deja, numele pentru bebelușul ei. Surprinzător sau nu, aceasta nu a optat deloc pentru variante sofisticate, ci a mers pe cele clasice. Acum, rămâne de văzut dacă și Anghel este de acord cu ele.

„Am zis de multe ori că dacă o să am un băiat o să-l cheme Mario, îmi place foarte mult. La fată încă nu știu, am multe variante. Daca o fi să am o fetiță, nu știu exact. M-am gândit la Natalia o perioadă bună de timp, îmi place foarte mult.”

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.