Mama lui Theo Rose se gândește la pensionare, acum că va veni pe lume nepoțelul sau nepoțica sa.

Fără doar și poate, 2022 a fost anul schimbărilor pentru Theo Rose. După ce a anunțat că nu mai formează un cuplu cu Alex Leonte, fanii au primit o altă „bombă” din partea artistei. Theo așteaptă primul ei copil și, dacă totul părea o glumă, lucrurile sunt cât se poate de reale.

Theo Rose și-a lăsat fanii mască de uimire cu cea mai recentă veste. Artista și Anghel Damian se pare că au dus relația la nivelul următor și se pregătesc de mărirea familiei. Jurata de la „Vocea României” este însărcinată pentru prima dată, iar viitorii bunici sunt în culmea fericirii.

Nimănui nu i-a venit să creadă că Theo a făcut acest pas. Artista a vorbit de multe ori despre un copil și a manifestat dorința de a avea unul, însă nimeni nu se aștepta ca totul să se întâmple atât de repede. Acum, Theo este copleșită de emoții, dar și de presiunea celor din jur care așteaptă cu nerăbdare declarațiile ei.

Pentru început, părinții lui Theo au preluat cuvântul. Viitorii bunici sunt și ei emoționați, mai ales că între Theo și Anghel s-a întâmplat totul atât de repede. După vestea relației cu regizorul care nu a fost dată de către ea, vestea sarcinii este cea de-a doua de al cărei anunț nu se poate bucura.

Mama lui Theo Rose, primele declarații despre sarcina fiicei sale. „Sunt un om fericit”
Social Media

Mama lui Theo Rose aștepta să devină bunică

Horia Brenciu a fost cel care a distrus tot suspansul, dar se pare că nici Theo și nici Anghel nu sunt supărați. Viitorii părinți preferă să păstreze liniștea și armonia acasă pentru a crea un mediu plăcut pentru bebelușul lor. Theo nu își face deloc griji în privința creșterii lui. Artista știe că se poate baza oricând pe mama ei, dar și pe partenerul său.

Cât despre mama lui Theo, aceasta este extrem de emoționată, iar vestea sarcinii fiicei sale a fost una dintre cele mai mari bucurii din ultima vreme.

„Sunt un om fericit, un părinte care asta așteaptă de la o vreme. Mă gândesc la pensionare acum că trebuie să stau cu bebelușul dacă vine. Să fie sănătoși și să ne bucure viața. Că asta așteptăm, asta e împlinirea noastră! Ne-a anunțat de puțin timp! De o săptămână, două.

Au venit în vizită (…) și au zis că au o veste bună. Ne-am bucurat! Noi suntem o familie mai mare și ne-am bucurat cu toții. Theo a fost asumată din prima. A zis dacă pică, asta e…Nici nu se pune problema! Ea iubește foarte mult copiii. A botezat câțiva copilași. Sunt foarte fericiți! Trăiește ceva frumos!”

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.