Este vestea momentului în showbiz! Theo Rose așteaptă primul ei copil cu Anghel Damian. Fanii vedetei au crezut, inițial, că totul este o glumă, însă mesajul de confirmare a venit chiar din partea lui Horia Brenciu.

Theo Rose și Anghel Damian trăiesc o poveste de dragoste desprinsă din basme. După ce s-a despărțit de nepotul lui Nea Marin, artista și-a găsit fericirea în brațele regizorului serialului „Clanul”. Deși nu sunt prea vocali în ceea ce privește relația lor, se pare că deja au ajuns la nivel următor.

Theo Rose a vorbit mereu cu drag despre un posibil copil. Acum, că l-a întâlnit pe Anghel Damian, vedeta a simțit că este momentul să facă acest pas alături de el. Cel care a vorbit pentru prima dată despre asta a fost Horia Brenciu. Theo și Horia au o relație specială, iar recent, au colaborat pentru o piesă.

„Theo Rose, “Dacă ai ști” cât mă bucur că vei deveni mămică și vom avea un nepoțel. Felicitări ție și salutări cordiale tatălui! Mă gândesc la nume, daaa?”, a scris Horia pe pagina lui de Facebook.

Theo Rose este însărcinată. Horia Brenciu, mesaj emoționant pentru iubita lui Anghel Damian Facebook

Theo Rose își dorește o fetiță

Momentan, nici Theo Rose și nici Anghel Damian nu au comentat acest subiect. Cei doi sunt destul de retrași, dar fanii cred că va sosi clipa în care vor vorbi și despre asta. Jurata de la „Vocea României” a fost mereu entuziasmată de rolul de mămică. Cu mult timp înainte ca asta să se întâmple, Theo Rose a deschis subiectul legat de un posibil nume pentru copilul ei.

„Am zis de multe ori că dacă o să am un băiat o să-l cheme Mario, îmi place foarte mult. La fată încă nu știu, am multe variante. M-am gândit la Natalia o perioadă bună de timp, îmi place foarte mult.” 

Acum, fanii așteaptă cu sufletul la gură primele declarații ale artistei. Dacă se confirmă totul, este cea de-a doua veste mare pe care artista nu apucă să o dea prima.