Reclamă
Reclamă

Felul tău de a dormi ascunde multe lucruri și chiar dacă probabil nu crezi, îți dezvăluie felul de a fi. Dacă vrei să afli acest lucru trebuie să faci acest test de personalitate.

Pentru a efectua acest test trebuie să te uiți la următoarea imagine și să identifici felul în care dormi. Acest lucru va scoate la iveală mai multe lucruri despre tine decât ai putea crede.

Sursa: Social media

 

Poziția #1

Poziția aceasta de dormit este cea mai populară, dat fiind faptul că este aleasă de majoritatea respondenților. Cu toate acestea, femeile sunt cele care aleg adesea această poziție specială de dormit. Cercetătorii spun că cei care aleg această poziție de dormit au o atitudine dură atunci când este cazul, sunt firi puternice, dar totuși extrem de sensibile înlăuntrul lor.

Reclamă

Poziția #2

Cercetările indică faptul că este a doua cea mai populară poziție de dormit. Oamenii care aleg această poziție specială de dormit sunt persoane foarte sociabile și binevoitoare. Le place să-și facă prieteni și să fie înconjurați de mulți oameni. În același timp, par să arate cu ușurință încredere în oamenii din jurul lor, ceea ce poate să nu fie întotdeauna un lucru pozitiv, deoarece ar putea deveni cu ușurință victime ale trădării.

Poziția #3

Dacă aparțineți categoriei de oameni care adoptă această modalitate de somn, atunci află că ești deschis la minte. Cu toate acestea, în unele situații poți fi destul de cinic. Suspiciunea îți caracterizează personalitatea, în timp ce tu ești destul de incăpățânat. Atunci când iei o decizie vei rămâne cu ea pana la final, chiar dacă uneori nu pare alegerea corectă.

Poziția #4

Acești oameni știu să-i asculte pe ceilalți, le place să ajute, dar nu se simt confortabil să fie în centrul atenției. Sunt discreți când vine vorba de viața personală și nu își pun sufletul pe tavă în fața oricui. În altă ordine de idei,  această poziție de dormit favorizează sforăitul.

Reclamă
Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro