Reclamă
Reclamă

Testele de personalitate au devenit provocări populare pe diferite rețele de socializare. Majoritatea testelor de acest tip îți permit să descoperi trăsături sau comportamente care fac parte din tine, pe care poate nici nu știi că le ai. Descoperă-ti nivelul de stres în funcție de ceasul pe care îl alegi în testul următor.

Dacă vrei sa afli care este nivelul tău de stres in acest moment, te invităm să faci acest test de personalitate. Ai la dispoziție șase imagini, iar pe una dintre acestea va trebui să o alegi. În urma alegerii pe care ai făcut-o, vei vedea care este nivelul tău de stres din prezent. Dacă ai ales deja unul dintre cele șase ceasuri din ilustrație, acum este momentul să afli cât de stresat ești.

Sursa: Social media

Ceasul #1

Este un ceas cu cadran și curea înguste. Dacă ai ales primul ceas, trebuie să știi că anxietatea nu este ceva care te ia prin surprindere. Nivelurile tale de stres sunt aproape întotdeauna foarte scăzute. Acest lucru se datorează faptului că  ai un tip de personalitate organizat, ceea ce te face o persoană mai precisă în tot ceea ce faci. A avea lucrurile sub control este practic un motto pentru tine și știi să te descurci destul de bine. O bună planificare vă permite să faceți față nivelurilor de stres, prin urmare, anxietatea este și ea redusă.

Ceasul #2

În acest caz este un ceas de tip clasic, cadran rotund și o curea mai tradițională decât precedentul. De asemenea, are patru numere care sunt 12, 3, 6 și 9. Dacă ai ales acest ceas atunci nici măcar nu știi semnificația stresului. Acest lucru indică faptul că nivelul tău de stres este zero. Ești ca o ființă unică în lume, definită de o liniște care chiar pare ireală. Nu suferi de stres, viața ta este ca a unei creaturi înconjurate de o aură care împrăștie pace și calm permanent.

Reclamă

Ceasul #3

Tipul tău de personalitate îți permite să faci față foarte bine stresului. În general, cei care au ales acest ceas sunt oameni cu stima de sine scăzută și puțin negativiști. Acest test de personalitate indică faptul că nivelul tău de stres este semnificativ scăzut, dar totuși trebuie să fii vigilent.

Ceasul #4

Este un ceas căruia deși îi lipsesc numerele, referințele sale sunt perfect clare, cu un cadran rotund tradițional și o curea modernă. Dacă intuiția ți-a spus să alegi al patrulea ceas, înseamnă că nivelul tău de stres este scăzut. De fapt, cuvântul stres este practic necunoscut persoanelor care aleg ceasul numărul patru. S-ar putea să cunoști oameni apropiați care sunt stresați, dar în ceea ce privește viața ta, stresul este ca și cum nu ar exista.

Te caracterizezi prin organizarea ta perfectă și luarea deciziilor. Provocările nu reprezintă o problemă, ci dimpotrivă. Indiferent cât de dificilă ar fi situația, știi întotdeauna ce să faci pentru a găsi cea mai bună decizie.

Ceasul #5

Dacă acesta a fost ceasul pe care l-ați ales dintre cele care apar în ilustrație, atunci ar trebui să vă faceți griji. Acest ceas indică faptul că viața ta este sinonimă cu stresul și în fiecare zi trebuie să faci față unor încărcături enorme de anxietate care devin o mare problemă. Te gândești prea mult  la cele mai negative scenarii care pot fi imaginate. Ai nevoie de o schimbare radicală urgentă și poate chiar să ai nevoie de ajutor profesional pentru a evita problemele de sănătate.

Ceasul #6

Acesta din urmă este un ceas cu o formă netradițională, dar modernă. Nu are numere și cadranul său este cel mai mic dintre toate. Eforturile tale sunt mereu concentrate pe eliminarea stresului din viața ta. Totuși, există momente în care reușește să ajungă la tine și devine dificil să lupți cu situațiile tensionate. Eviți situațiile care pot genera stres sau anxietate, capacitatea ta de a trage o linie între muncă și planul personal este incredibilă.

Reclamă
Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro