Reclamă
Reclamă

Un tânăr din Statele Unite a fost prins pe Aeroportul Internațional Orlando când a încercat să urce la bordul unui avion cu bagaje ascunse într-o pernă, evitând astfel plata unei taxe suplimentare. Incidentul a avut loc recent, după ce tânărul a ajuns la poarta de îmbarcare ținând o pernă în mână și un rucsac în spate.

În fața de pernă, tânărul și-a ascuns hainele pentru a evita plata pentru un bagaj de mână suplimentar. Utilizatoarea de TikTok @natashaorganic a surprins întreaga scenă și a postat-o online, subliniind importanța de a nu urma sfaturi și trucuri din social media fără discernământ.

„Nu mai lăsați social media să vă ofere sfaturi și trucuri pentru că uneori nu funcționează. Acest tip a încercat să urce în avion cu o față de pernă plină cu îmbrăcăminte și alte articole, despre care susținea că este doar o pernă”, a spus Natasha în videoclipul său.

Reclamă

Deși la început i s-a oferit posibilitatea de a plăti taxa necesară, tânărul a refuzat. În final, după ce au fost închise ușile de îmbarcare, a fost de acord să plătească, dar era deja prea târziu. „A așteptat până când au închis ușile și abia atunci a spus: ‘Ok, voi plăti, iar apoi a încercat să treacă de poartă’, a spus Natasha.

În urma refuzului inițial, angajații au chemat poliția aeroportului, care l-a escortat pe tânăr din zona de îmbarcare. Incidentul a avut loc pe fondul popularității unei tendințe virale pe TikTok, unde utilizatorii erau îndemnați să umple fața de pernă cu haine pentru a evita plata unei taxe suplimentare.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro