Reclamă
Reclamă

Pentru cei care și-au unit destinele, verighetele au o semnificați aparte. Aceste bijuterii reprezintă unirea dintre cei doi parteneri, dar și jurământul pe care și l-au făcut în momentul în care și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu.

Se crede că verighetele de aur și argint reprezintă dragoste, bogăție, liniște, înțelepciune și prosperitate în cadrul unei căsnicii. Dacă optezi pentru o verighetă din platină, atunci asta ar putea semnifica dragoste veșnică, în timp ce verighetele cu diamante reprezintă certitudinea și securitatea care vine  la pachet cu o relație.

Superstiții despre verighete

Sursa: Social media

Una dintre cele mai comune superstiții în jurul unei verighete care este prea strânsă este că aceasta poate stârni gelozia în căsătorie. Se poate crede că o verighetă prea strânsă simbolizează faptul că relația ar putea fi „sugrumată”, ceea ce ar duce apoi la o căsnicie nefericită.

S-ar putea să crezi că este un semn de stângăcie, dar să scapi verigheta este un lucru bun. Conform superstițiilor, se spune că vei scăpa de spiritele rele din căsnicia ta. Se presupune că verigheta ta va fi eliberată de negativitate. Acest lucru va duce la o căsnicie lungă și prosperă, deoarece aura căsătoriei tale este curățată de rele.

Reclamă

Cine are nevoie de tehnologie modernă când ai un inel și o bucată de ață? Conform acestei superstiții, vei afla sexul copilului. Tot ceea ce trebuie să faci e să legi inelul de un fir fir de ață. Mai apoi, atârnă-l peste burtă. Dacă inelul începe să se balanseze într-o mișcare circulară, felicitări, vei avea o fată! În cazul în care fătul este băiat, inelul tău se va balansa înainte și înapoi.

Se crede că verighetele poartă legături spirituale. Purtând verigheta altcuiva, în special una a unei căsnicii eșuate, ar putea anticipa viitorul căsniciei voastre. De exemplu, dacă verigheta aparține unui cuplu nefericit, atunci, căsnicia dumneavoastră ar putea deveni nefericită.

Reclamă
Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro