Nu mai este niciun secret faptul că vânătorii de comori abia așteaptă licitațiile. Mai nou, vedeta unui astfel de eveniment a fost un iPhone din 2007, care a fost păstrat sigilat, în cutie. Licitația lui a fost anunțată de acum câteva luni, dar abia zilele astea s-au scos bani mulți din buzunar pentru el.

Steve Jobs a revoluționat lumea tehnologiei. Odată cu lansarea sistemului de operare iOS, acesta a dat publicului unul dintre cele mai bune telefoane din lume. iPhone a deținut supremația pe piața de device-uri mulți ani la rând. Deși oamenii vânează modele noi, se pare că adevăratele comori sunt modelele mai vechi.

În urmă cu câteva luni, una dintre cele mai mari case de licitație a prezentat un iPhone din 2007, sigilat. Mulți au fost sceptici cu privire la prețul care se va obține pentru el. Ei bine, acum, telefonul inventat de Steve Jobs a stabilit un record în lumea licitațiilor.

Suma exorbitantă cu care s-a vândut un iPhone din 2007, sigilat Social media

iPhone, valoros și după ani de zile

Device-ul cu doar 4GB de memorie s-a vândut la licitație cu 190.000 de dolari. Cel care a plătit o avere pentru el a ales să rămână anonim, dar este sigur că a pus mâna pe o piesă rară. iPhone-ul din 2007 a primit 28 de oferte, iar prețurile oferite au fost și de 400 de ori mai mari decât valoarea lui.

Anul acesta, cei de la Apple au scos un nou as din mânecă. Dincolo de lansarea unui nou model de iPhone în toamnă, marea surpriză vine în 2024. Atunci, se va lansa Apple Vision Pro, primele căști de realitate mixtă. Prețul lor nu este deloc unul mic.

Mai exact, 3.500 de dolari vor trebui să scoată din buzunar cei care vor să aibă acasă acest device acasă. Specialiștii sunt destul de sceptici și nu cred că ciferele vânzărilor vor fi unele prea mari, având în vedere prețul.