Apple a anunțat că va retrage My Photo Stream (Fluxul meu foto), un album care stochează automat fotografiile din ultimele 30 de zile, începând cu 26 iulie 2023. Această schimbare va duce la ștergerea automată a imaginilor din acest album.

Pentru a păstra fotografiile lor, utilizatorii iPhone sunt îndemnați să intre pe My Photo Stream, care poate fi accesat prin aplicația Photos (Fotografii), și să salveze conținutul pe dispozitivul lor. Această mișcare vine după ce My Photo Stream a oferit stocare gratuită timp de peste un deceniu și a servit ca o alternativă la iCloud Photos.

Apple va retrage My Photo Stream

Pe 26 iunie, încărcarea instantanee a fotografiilor în My Photo Stream a încetat, pregătind terenul pentru închiderea albumului pe 26 iulie. Apple a clarificat că toate imaginile din acest album vor fi eliminate odată cu închiderea acestuia.

Această decizie a Apple a atras atenția utilizatorilor iPhone, care sunt sfătuiți să-și protejeze fotografiile importante prin salvarea lor în altă parte înainte de termenul limită. Cu această schimbare, Apple încheie o eră de stocare gratuită prin My Photo Stream și își îndreaptă atenția spre alte soluții, cum ar fi iCloud Photos.

My Photo Stream (Fluxul meu foto) era un serviciu oferit de Apple care permitea utilizatorilor să partajeze și să stocheze rapid fotografiile pe dispozitivele lor iPhone. Acesta a fost o alternativă la iCloud Photos și a oferit o modalitate convenabilă de a accesa recentele fotografii pe diferite dispozitive.

Mare atenție! iPhone va șterge aceste fotografii automat și definitiv. Cum le puteți recupera Social media

Ce este My Photo Stream

Prin intermediul My Photo Stream, utilizatorii iPhone puteau încărca automat fotografiile făcute în ultimele 30 de zile pe toate dispozitivele lor conectate. Acest album de fotografii sincroniza imaginile între dispozitivele Apple și le făcea disponibile pentru vizualizare și partajare.

My Photo Stream nu ocupa spațiu de stocare în iCloud și era accesibil prin intermediul aplicației Photos (Fotografii) de pe iPhone. Utilizatorii puteau vizualiza și partaja fotografiile în My Photo Stream, fără a afecta spațiul de stocare disponibil în iCloud.

Serviciul My Photo Stream a fost popular printre utilizatorii iPhone, deoarece oferea o modalitate rapidă și ușoară de a partaja momentele capturate în ultimele 30 de zile cu prietenii și familia.

Cu toate acestea, Apple a anunțat închiderea My Photo Stream, ceea ce înseamnă că începând cu 26 iulie 2023, acest serviciu nu va mai fi disponibil.