Suferința Mariei Cârneci după soț. Cum se descurcă artista?

Maria Cârneci suferă în continuare extrem de tare după pierderea soțului. Au trecut 6 luni de la trecerea partenerului ei de viață în neființă. Pierderea suferită a lăsat răni adânci în sufletul interpretei de muzică populară. Maria Carneci suține că i-a făcut pomană de 3 luni fostului ei soț însă acum nu a mai reușit din cauza restricțiilor. Nu doar solistă îl deplânge pe regretatul ei soț ci și cunoștințelor de familie apropiate ale acestuia.

”Nu ne-au pasionat maşinile de lux, hainele scumpe, nu ne-am poleit cu scumpătăţi. Noi am pus accent pe omenie, pe sănătate. Un avocat, prieten de familie, a spus: „din cunoştinţele mele, a murit cel mai bun prieten şi om” a declarat artista.

Romulus Petrescu, soțul mariei Cârneci a murit în toamna anului trecut după ce o boală cumplită l-a învins. Acesta a suferit de cancer de colon, iar asrtista i-a fost mereu alături în toată perioada critică. Bărbatul a trecut în neființă la vârstă de 65 de ani. Cei doi soți au avut un singur băiat, Edi care are vârstă de 36 de ani. În descrierile sale, Maria Cârneci a mărturisit că și-a cunoscut soțul în urmă cu 36 de ani la un concurs. Acesta era directorul hotelului în care ea fusese cazată. Perioada dificilă pe care o traveaza lumea artiștilor în ultimele două luni sporește și mai tare suferință artistei. Interpreta de muzică populară a mărturisit în repetate rânduri că scenă este locul în care se detașează de orice greutăți.

Lasă un răspuns

Explozie învăluită în mister. O catastrofă băgată sub preș

Buletinul Andrei, plin de surprize! Incredibil ce apare scris în el