Andreea Bălan a pornit pe drumul celei mai mari aventuri. „America Express” a fost o adevărată provocare pentru ea și nimic nu ar fi fost la fel dacă nu participa alături de Andreea Antonescu. Deși competiția nu a fost deloc una ușoară, cele două au avut strategii de la bun început.

Atunci când a ales să participe la „America Express”, Andreea Bălan a avut un singur gând. Și anume, acela de a fi mereu pe poziții bune și de a aduce victoria acasă. „Drumul Aurului” nu a fost deloc unul prietenos cu echipele și doar cei mai puternici au reușit să ajungă mai departe. Așa cum era de așteptat, Andreea Bălan s-a numărat printre ei.

Sezonul acesta, concurenții nu au intrat direct „în pâine”, ci s-au bucurat de o fiesta tipic mexicană. Însă, cum „America Express” este plină de surprize, la fel a fost și startul celor nouă echipe. Toți au fost nevoiți să își care bagajele kilometri întregi până la punctul de întâlnire cu Irina. Dintre toți, cea mai bună strategie a avut-o Andreea Bălan.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Strategia la care a apelat Andreea Bălan în primul episod „America Express”. Victimele au fost Bordea și Cortea Social media

Andreea Bălan știe să se descurce

Vedeta, împreună cu Andreea Antonescu s-au pregătit temeinic de această competiție. Cele două și-au propus să ajungă în finală, așa că și bagajul a fost unul pe măsură. Mai exact, cinci trolere extrem de grele au avut artistele după ele. Evident, a fost o adevărată provocare să le care, doar că Andreea Bălan și colega ei au avut mereu noroc.

Niciun mexican nu a lăsat două fete să care atâtea bagaje, așa că s-au oferit să le ajute. Iar atunci când nu se oferea nimeni, vedetele convingeau ele pe cineva. Și, mai interesant decât până acum, este faptul că, atunci când aveau noroc de nimeni, soarta le scoatea în cale colegii lor, pe Bordea și pe Cortea. Cătălin și Nelu nu au cum să le refuze, așa că au fost oamenii potriviți la locul potrivit.