Andreea Bălan a fost un adversar de temut pe „Drumul Aurului”.

Andreea Bălan este una dintre cele mai competitive vedete. Aceasta nu se dă în lături de la nicio provocare și vrea să fie mereu printre câștigători. Cu acest gând a plecat și în „America Express”, alături de Andreea Antonescu. Deși nu a fost deloc un traseu ușor, experiența le-a schimbat pe artiste.

Andreea Bălan a acceptat anul trecut una dintre cele mai mari provocări din viața ei. Artista a fost angrenată, de-a lungul timpului, în multe proiecte, însă, niciunul nu a fost atât de intens precum „America Express”. În această călătorie uimitoare a plecat alături de Andreea Antonescu, una dintre cele mai bune prietene ale sale și colega de scenă.

Atunci când i s-a propus să plece pe „Drumul Aurului”, Andreea a avut mici momente de ezitare. Asta pentru că pe primul loc pentru ea sunt fetițele care au mereu nevoie de timpul și de iubirea ei. Totuși, a găsit soluția salvatoare și, după ce le-a lăsat pe cele mici pe mâna mamei sale, artista și-a făcut bagajul.

Motivul pentru care Andreea Bălan a spus „da” provocării „America Express”. Artistei i-a fost greu fără fiicele sale
Social Media

Andreea Bălan s-a bucurat de fiecare etapă din „America Express”

Andreea Bălan a plecat în „America Express” motivată de gândul de a-și face fetițele mândre. În plus, pe tot parcursul concursului a avut mentalitatea unui câștigător. Artista a luptat mereu pentru cele mai bune poziții. Deși traseul nu a fost deloc unul ușor, artistele au reușit să găsească un echilibru și nu s-au lăsat doborâte de momentele tensionate.

Întrebată de multe ori de ce a acceptat să participe la această emisiune, răspunsul vedetei a fost unul cât se poate de simplu. Și anume, autocunoașterea. În ultima vreme, Andreea Bălan a fost mult mai atrasă de partea spirituală, așa că „America Express” a fost o etapă importantă în acest proces. Ba mai mult, toată competiția a fost privită că a demonstrație pentru sine că mereu se poate și mai mult.

„Am zis că dacă accept și dacă fac față înseamnă că e ultima treaptă de temelie pentru transformarea mea. Acolo, nu mai ești brandul de aici. Ești omul fără bani, fără nimic și te bazezi pe ajutorul oamenilor. Noi aici pentru că facem ceea ce facem, uităm să mai fim umili și acolo trebuie să fii recunoscător”, a spus Andreea Bălan la podcast-ul „Vin de-o poveste” al lui Radu Țibulcă.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.