La ea acasă, Andreea Bălan este foarte fermă în decizii.

În ultima vreme, Andreea Bălan a fost mai ocupată ca niciodată. Artista a avut multe proiecte grandioase în desfășurare și abia acum a avut timp să respire. Atunci când pleacă departe de casă, vedeta are un ajutor de nădejde și anume, pe mama ei. Tocmai de aceea, a vrut să fie sinceră de la început cu viitorii ei pretendenți.

Andreea Bălan este un exemplu de ambiție și motivație. De ani buni, aceasta le crește singură pe cele două fetițe ale ei și face totul pentru ca lor să nu lipsească nimic. Vedeta este extrem de activă și se implică în zeci de proiecte, tocmai pentru a le asigura celor mici tot necesarul. Însă, atunci când nu poate să fie fizic lângă ele, blondina se bazează pe mama ei.

Viața de artist nu este deloc una ușoară, mai ales atunci când vine vorba de program și de familie. Până acum, Andreea Bălan a reușit să găsească un echilibru perfect între viața personală și cea profesională. Dar, uneori, au mai apărut și situații excepționale care au cerut măsuri de urgență. De exemplu, plecarea în „America Express” a fost o alegere pe care artista a cântărit-o foarte mult.

Ce trebuie să știe viitorii iubiți ai Andreei Bălan. Regula „de aur” la care artista nu va renunța niciodată
Social media

Andreea Bălan și mama ei sunt de nedespărțit

Înainte de a accepta, Andreea s-a gândit la fiicele ei. Pe lângă faptul că îi este greu să stea departe de ele, a vrut să le știe în siguranță. Iar acela a fost momentul în care mama artistei a fost salvarea. Doamna Valeria este sprijinul cel mai mare pe care îl are artista și omul cel mai de încredere.

De când a văzut cât de ușoară este viața cu mama ei în casă, Andreea Bălan nu mai concepe nicio zi fără domna Valeria. Tocmai de aceea, le-a spus de pe acum celor vor să o cucerească că mama ei vine la pachet.

„E o binecuvântare că mama locuiește cu noi. De când mama locuiește cu noi, viața mea este extraordinară, este mult mult mai frumoasă decât înainte, vă jur! Casa e bine, frigiderul, mâncarea, toată lumea mănâncă bine. Și n-aș vrea să mai locuiesc vreodată fără mama, adică anunț dinainte să se știe. Mama face parte din mine!”, a spus Andreea pentru cancan.ro.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.