Săptămâna trecută, Ștefania Ștefan a părăsit competiția „Survivor România”. Fosta Războinică a fost luat prin surprindere de faptul că a fost eliminată și cu greu a putut accepta ideea. Aceasta se așteptă să ajungă până în marea finală, însă visul i s-a spulberat.

Ștefania Ștefan a fost una dintre concurentele de la „Survivor România” care a avut printre cele mai bune rezultate de-a lungul competiției, motiv pentru care era sigură că se va număra printre finaliști. Însă, publicul nu a votat-o în număr așa de mare și a fost nevoită să plece acasă. Ștefania s-a arătat surprinsă de rezultat și a avut dificultăți în a accepta înfrângerea.

Fosta concurenta a fost atât de supărat încât după ce a ieșit din competiție nici nu a putut dorim sau mânca, chiar dacă era lipsită de hrană de lui de zile.

„Să fiu sinceră, am avut nevoie de puțin timp să mă reobișnuiesc. Eram atât de supărată că nici măcar nu mi-am dorit să mănânc. Dacă ar fi să sintetizez, creierul meu s-a dus în atât de multe locuri încât nu am dormit aproape toată noaptea.

Nici măcar nu pot explică în cuvinte ce am simțit în acel moment în care Domnul Dan mi-a spus numele. Nu mă așteptam și am simțit că totul s-a încheiat foarte rapid… parcă a venit de nicăieri”, a declarat Ștefania Ștefan, potrivit click.ro.

Ștefania Ștefan, distrusă după eliminare de la „Survivor”. Fosta Războinică nu poate accepta ca nu a jucat finala
Instagram

Cât a slăbit Ștefania la „Survivor România”

Ștefania Ștefan a făcut față cu brio condițiilor din jungla Dominicană. După mai bine de cinci luni petrecute fără o masă completă, concurenta a slăbit 10 kilograme. Însă, spre deosebire de restul colegilor ce au fost eliminați, aceasta nu și-a dat frâul liber atunci când a ajuns acasă.

Deși râvnește la multe preparate delicioase, fost concurentă își dorește să păstreze un stil de viață sănătos și nu vrea să acumuleze, din nou, kilogramele pierdute.

„De-a lungul competiției, am slăbit aproape 10 kilograme. În ciuda faptului că mi-era foame, nu am dat curs dorinței de a mânca orice, ci am grijă. Aș vrea ca orice voi pune înapoi să fie într-un mod sănătos și sportiv.”, a mai spus Ștefania.