Ștefania este o cu totul alta persoana. Viitoarea sotie a lui Speak este de nerecunoscut. Ce părere are logodnicul ei despre aceasta schimbare?

Ștefania, tu esti? Iubita lui Speak este de nerecunoscut! Nu mai are nimic din infatisarea cu care a ajuns celebra. Viitoarea sotie a artistului a postat cateva fotografii pe retelele de socializare, iar fanii au fost socati de schimbare. A pozat ca o adevarat bomba sexy, dar ceva le-a atras atentia tututor. Extrem de bronzata, Ștefania s-a tuns scurt și s-a facut blonda.

In ipostaza asta nu credeai ca o vei vedea vreodata. Noul look al tinerei nu prea a fost pe placul fanilor. Acestia sunt de parere ca Ștefania a exagerat cu schimbarile si ca nu mai are nimic din farmecul cu care i-a cucerit. Pe langa schimbările evidente, tanara pare sa isi mai fi injectat si buzele, acestea părând mult mai voluminoase, asa cum se poate observa in imaginile de mai jos. Dintr-o fata dulce si inocenta, viitoarea sotie a lui Speak a ajuns o adevărata bombă!

Fanii inca spera ca aceasta schimbare sa fie provizorie, iar parul ei sa fie de fapt o peruca. Lucru putin probabil. Să fi facut Ștefania toate aceste schimbari pentru a arata impecabil la nunta cu Speak? Cei doi nu au mai vorbit despre data marelui eveniment, insa sustinatorii acestora cred ca se va intampla cat mai curand.

Cum a reacționat Speak atunci cand si-a vazut iubita total schimbata?

Dacă internauții nu au fost prea incantati de schimbarea tinerei, logodnicul acesteia se declara multumit. Ștefania l-a surprins pe Speak cu alegerile indraznete pe care le-a facut in ceea ce priveste aspectul ei fizic. Pentru cantaret exista un motiv aparte de bucurie in toata aceasta poveste: s-a ales cu o iubita blonda. Artistul a mărturisit ca a iubit numai brunete. Drept dovada ca Speak este multumit de infatisarea Stefaniei, acesta a facut o poza alaturi de iubita lui si a postat-o imediat pe retelelel de socializare. Așadar, schimbarea este binevenita!

„Dacă stau bine și mă gândesc…n-am avut niciodată o gagică blondă :)) Va pupă blonzii!’

Share.

Pasionata de jurnalism cu o experienta de peste 20 de ani. A lucrat la publicatii precum capital.ro, evenimentul zilei cat si digi24.ro