Speak are nemultumiri vizavi de Stefania. Cantaretul nu se fereste sa le faca publice, spre disperarea iubitei. Cei doi au ajuns in atentia publicului dupa participarea la Asia Express. Acolo artistul si-a si cerut iubita de sotie. Totul parea numai lapte si miere intre ei, dar realitatea de acasa este cu totul alta. Dovezile au fost publicate chiar de Speak pe internet.

Reclamă

Într-un vlog postat de Speak, se vede cum barbatul a ajuns la capatul rabdarii. El si Stefania trebuia sa isi faca aparitia undeva, insa bruneta a intarziat. Fapt care l-a suparat pe indragitul cantaret. Acesta i-a repetat de nenumarate ori iubitei sale sa se grabeasca, insa aceasta l-a ignorat. Pregatirile pentru intalnire i-au luat atat de mult timp Stefaniei, incat cei doi au plecat de acasa mai tarziu de ora la care trebuia sa se vada cu persoana care ii astepta. Iar pentru ca Speak i-a reprosat acest lucru, iubita lui a fost cea care s-a suparat. Stefania a refuzat sa-i mai vorbeasca iubitului ei. Cantaretul a afirmat ca iubita lui are figuri si ca nu se mai intelege cu ea.

Reclamă

Speak, clip inedit pe instagram

După momentul de pe Youtube in care artistul a dezvaluit comportamentul iubitei sale, acesta a postat un videoclip si pe instagram. Iar acesta a devenit viral! În ultimul filmulet, Speak i-a reprosat Stefaniei ca nu ii acorda deloc atentie. Femeia este surprinsa numai cu telefonul in mana, ignorandu-l pe cel care ii este logodnic. Gelos ca nu este bagat in seama de viitoare lui sotie, Speak a facut instructie cu iubita lui. A facut-o astfel sa inteleaga ca si el are nevoie de afectiune si atentie. Mai mult, a dat-o de gol in fata publicului ca a inceput sa aiba figuri de diva.

Videoclipul postat de Speak pe instagram s-a viralizat instant, spre disperarea iubitei lui. Acesta a adunat mai bine de 100.000 de vizualizari, asa ca Stefania nu poate spune ca reprosurile lui Speak nu sunt fondate.