Speak a uimit pe toata lumea in urma cu cativa ani atunci cand si-a asumat public o relatie cu Adelina Pestrițu. Cei doi apareau tot timpul unul alaturi de celalalt, se mutasera impreuna, iar totul ducea catre o nunta. Au fost impreuna si in America, iar cantaretul i-a dedicat si o melodie. Au filmat videoclipul in S.U.A., iar Adelina a avut rolul principal. Toti fanii lor au fost uimit atunci cand au anuntat despartirea, iar nici pana in acest moment nu s-a aflat adevaratul motiv.

Reclamă

Intre timp, Adelina Pestrițu și-a refăcut viața alături de Virgil Steblea și a devenit mămică. Speak a parut sa sufere dupa despartire, dar, intr-un final a cunoscut-o pe Ștefania. Acum si cantaretul urmeaza sa se căsătoreasca si sa isi intemeieze o familie. Ultimul gest al artistului i-a pus insa pe fani pe ganduri, iar acestia i-au reprosat ca inca se gandeste la Adelina. Mai multi, unii il acuza ca a devenit celebru pe spatele brunetei, iar acum incearca sa profite din nou de imaginea ei pentru a creea o controversa.

Ce a făcut Speak?

Ei, bine, logodnicul Stefaniei a postat recent pe contul lui de Tik Tok un challenge pentru o campanie la un brand de băuturi: „Am dat drumul la vară pe cea mai retro melodie a lui Smiley! Intră și tu în challenge’. Problema este ca melodia cu pricina se numește… Adeline. Asadar numele fostei iubite a lui Speak se aude pe fundalul postarii realizate de ei. Fanii au luat foc cand au ascultat si i-au adus reprosuri.

Reclamă

„Adelina? Ți-e dor de ea?’, a fost unul dintre comentariile internauților.

Probabil ca artistul nu s-a gandit ca va starni atatea controverse printr-o simpla postare. Mai mult, Speak nu a publicat asta din propria initiativa, ci pentru ca a fost plătit de brandul care a pornit campania. Putini sunt cei care au inteles cu functioneaza publicitate, iar din acest motiv internautii au crezut ca nu a uitat-o pe Adelina. Cert este faptul ca Speak o iubește acum pe Ștefania, cu care se va căsători în curand.