Vestea că Smiley și Gina Pistol vor deveni părinți a bucurat pe toată lumea. Cu toate că cei doi sunt foarte secretoși atunci când vine vorba de viața lor privată, fanii reușesc de fiecare dată să mai afle câte ceva.

Smiley și Gina și-au dorit foare tare să fie discreți. Sarcina a fost una planificată și unul dintre cele mai mare vise ale lor este să aibă o familie împreună. În cei trei ani de când sunt împreună, au avut suficient de mult timp să-și dea seama ce vor cu adevărat unul de la celălalt.

Din câte s-au aflat până acum, Gina ar fi însărcinată abia în trei luni. Surse apropiate celor doi au declarat că tocmai și acesta a fost motivul pentru care ei au ales să țină totul ascuns. Fiind la început, presiunea pusă pe ei de lumea din jur nu îi ajută deloc.

Smiley și Gina Pistol au fost dat de gol de cunoscuți

S-a aflat! Smiley va fi tătic de fată în curând

Smiley și Gina sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de celebrități din România. De când au aflat că vor avea un copil, urmăritorii lor ard de nerăbdare să afle sexul copilului. Așteptarea lor a luat sfârșit, căci s-a aflat. Cei doi îndrăgostiți vor fi părinții unei fetițe!

“Gina și Smiley vor avea, se pare, o fetiță. Aceștia sunt extrem de emoționați, fericiți, nu pot explica în cuvinte ceea ce trăiesc. Momentan nu vor să dezvăluie nimic, ei sunt foarte secretoși în ceea ce privește viața lor personală. Gina se simte bine în mare parte, însă se pare că ar mai fi luat câteva kilograme în plus și a început să i se vadă și burtica. În principiu, vor avea fetiță, după cum ar spune ei. Sarcina ei decurge bine, el este și mai atent și cu ea. Gina și-a dorit foarte tare un copil și iată că Dumnezeu pare să i-l fi dat într-un moment în care se așteptă mai puțin. Ea are în continuare proiecte, contracte pe care și le onorează cu brio, și se comportă ca și cum n-ar fi o graviduță”, au declarat apropiați ai lui Smiley și ai Ginei.