Gina Pistol și Smiley și-au surpins fanii după ce s-a aflat că urmează să devină părinți. Au încercat să țină acest lucru secret, însă acest lucru nu a funcționat pentru prea mult timp. Acum, fanii așteaptă cu nerăbdare să afle dacă cei doi se vor căsători curând sau nu.

Gina Pistol și Smiley cu deja cunoscuți pentru faptul că sunt foarte secretoși. Au vrut să-și țină relația secretă, iar apoi și-au dorit să facă același lucru cu sarcina. Cumva, ei încearcă ca viața lor să rămână cât mai privată cu putință, în ciuda faptului că amândoi sunt persoane publice și au mii de fani.

Surse apropiate ale cuplului au dezvăluit câteva informații neștiute până acum despre relația Ginei și a lui Smiley.

Gina Pistol și Smiley se pregătesc oare  de nuntă? Așteaptă un copil, însă nu sunt căsătoriți.

Conform spuselor acestora, copilul a fost o dorință mare a celor doi. Și-au dorit în exagală măsură să își întemeieze o familie, așadar sarcina a fost una plănuită. Lucrurile nu s-au întâmplat imediat, însă într-un final totul a ieșit exact așa cum și-au dorit.

Cât despre căsătorie, acesta este un lucru la care nici Gina, nici Smiley nu se gândesc aproape deloc. Amândoi sunt de părere că legătura lor înseamnă mai mult decât un act care să dovedească acest lucru. Mai mult, faptul că nu sunt căsătoriți oficial nu îi va împiedica să își trăiască viața din plin. Eu sunt legați de iubire, nu de un act, iar acesta este cel mai important lucru.

“Este o decizie a unor oameni maturi, pregătiți pentru viața de familie, care pentru ei nu înseamnă un act la primărie. Înseamnă dragoste, respect, înțelegere”, a declarat o sursă apropiată celor doi.