Smiley poate că se aștepta ca astfel de lucruri să se întâmple în România, dar, nicidecum în Germania.

Smiley nu a trecut prin cele mai bune momente în ultimele zile. Ceea ce aveau să fie câteva zile de relaxare, s-au transformat într-un coșmar pentru iubitul Ginei Pistol, iar asta pentru că a fost ținta unui hoț.

Smiley se aștepta la orice, însă mai puțin la asta. Artistul a plecat în Germania cu un prieten, cel mai probabil pentru a pune la punct chestii organizatorice. Cei doi au decis să își înceapă ziua cu o cafea. Deși totul părea liniștit, artistul nici nu bănuia ce avea să i se întâmple câteva minunte mai târziu.

În timp ce era la masă și asculta o piesă pe telefonul prietenului, a venit o persoană străină. Bărbatul respectiv a încercat să vorbească cu ei. Evident, nu s-au înțeles din cauza barierei de limbă. Apoi, acesta a scos o foaie și s-a făcut că le explică ceva. Prietenul lui Smiley și-a pierdut răbdarea și i-a spus respectivului să plece.

De plecat, a plecat, însă nu cu mâna goala, ci cu telefonul lui Smiley. Artistul era foarte concentrat la piesa respectivă, încât a văzut foarte târziu că nu mai are telefonul. S-a ridicat instant de la masă și a alergat în speranța că îl va găsi pe făptaș. Din păcate, nici urmă de el.

Smiley a fost jefuit. Iubitul Ginei Pistol a explicat cum a fost lăsat fără telefon
social media

Smiley a fost jefuit în Berlin

Artistul nu a stat să dea prea multe explicații ieri, ci a postat un mesaj scurt. „Mi s-a furat telefonul!”, a fost propoziția care i-a speriat pe fanii lui Smiley. Inițial, toată lumea a crezut că este o farsă, dar totul a fost cât se poate de real.

După ce s-au mai liniștit apele, acesta a explicat cum a ajuns să fie ținta unui jaf banal. Se pare că hoțul avea planul foarte bine pus la punct. Întreaga schemă a fost explicată în detaliu de către artist.

„Toată lumea m-a întrebat cum mi s-a furat. Să vă explic: foarte simplu. Cel mai vechi truc din carte. Eram la masă la un restaurant, ascultam o piesă la telefonul prietenului meu. Telefonul era în dreapta, lângă mine, pe masă. A venit un băiat cu o foaie să ne ceară ceva, n-am înțeles în ce limbă vorbea, eu eram atent la ce ascultam la telefon.

Prietenul meu i-a zis «N-avem nevoie. Du-te!». El și-a pus foaia pe telefonul meu și când a plecat, a plecat cu tot cu foaie și cu telefon. După ce am terminat de ascultat ce aveam de ascultat, adică o piesă frumoasă, m-am uitat după telefon și am zis «Pfaaa, mi-a furat telefonul!». Am fugit, m-am uitat să văd dacă-l mai văd. Nu l-am mai văzut, evident, s-a dus”, a povestit Smiley pe internet.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.