Gina Pistol se încadrează cu succes în categoria șoferițelor care atrag toate privirile cu bolizii din dotare.

Gina Pistol are mereu grijă de ea. Chiar dacă este adepta lucrurilor delicate, atunci când vine vorba de cai putere, vedeta preferă să îi aibă pe toți sub o capotă generoasă. Iubita lui Smiley face furori în trafic și atrage toate privirile cu bolidul ei.

Gina Pistol a fost mereu o femeie independentă care a știut ce a vrut de la viață. Cu sau fără un bărbat lângă ea, vedeta a fost mereu sigură pe sine și a vrut să rezolve de una singură probleme. Gina nu a stat prea mult pe gânduri atunci când a venit vorba de mofturile sale, iar bolidul a fost primul pe listă.

În timp ce unele femei preferă bijuteriile scumpe sau, pur și simplu, comoditatea, Gina Pistol se aventurează fără probleme în jungla urbană din Capitală. Pe iubita lui Smiley nu o sperie deloc traficul agitat din București și este lesne de înțeles de ce. Cu o asemenea mașină, prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” nu are de ce să își facă griji.

weekend. Gina Pistol are o bijuterie pe patru roți. Cât costă mașina pe care o conduce iubita lui Smiley
Social media

Gina Pistol se descurcă de minune în traficul aglomerat de la orele de vârf din Capitală

Chiar dacă mai bine de un an a stat pe tușă și a pus pauză proiectelor TV, Gina nu a dus-o deloc rău cu banii. Iubita lui Smiley a investit o avere în mașina sa și nu regretă nicio secundă alegerea făcută. Frumoasa blondină are în posesie un Mercedes GLE care costă 100.000 de euro. Mai exact, prețul unui apartament decent într-o zonă bună a Capitalei.

Gina are mare grijă de bolidul ei și este mereu foarte atentă să nu fie implicată în vreun accident. Până acum, a condus foarte prudent și a stat departe de astfel de incidente. Astfel, iubita lui Smiley este dovadă vie că și femeile pot stăpâni foarte bine mulți cai puetere.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.