Simona Hapciuc, noi mărturisiri după ce ar fi bătut-o pe Nasrin Ameri! Inițial, fosta concurentă de la Survivor a mărturisit că nu vrea să mai vorbească despre scandalul în care este implicată, însă s-a răzgândit între timp. Aceasta a rupt tăcerea și a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt, între ele. 

Simona Hapciuc, noi mărturisiri după ce ar fi bătut-o pe Nasrin Ameri!

După ce a ieșit la iveală faptul că Simona Hapciuc ar fi agresat-o fizic pe Nasrin Ameri, în baia de la Antena Stars, șefii postului tv au decis să o concedieze pe blondină. Reamintim faptul că, în urmă cu o săptămână, Simona Hapciuc ar fi bătut-o pe fosta ei colegă de platou, Nasrin Ameri. Bruneta a fost transportată la spital, cu numeroase vânătăi pe corp.

„Are vânătăi pe mâini și a făcut un atac de panică. A rămas câteva ore în spital, pentru investigații medicale”, a declarat o persoană din anturajul prezentatoarei de TV, potrivit Playtech. 

foto: Instagram

Până acum, cele două vedete de televiziune nu au făcut nicio declarație oficială în acest sens. În schimb, Simona Hapciuc le-a povestit fanilor săi, pe contul ei de Instagram, de la ce ar fi pornit, de fapt, tot scandalul. Un internaut a întrebat-o pe Simona Hapciuc ce s-a întâmplat cu Nasrin Ameri.

Simona Hapciuc a fost concediată de la Antena Stars

Simona Hapciuc a mărturisit că nu se aștepta ca cineva de la Antena Stars să-i fie aproape în conflictul creat. De asemenea, ea a dezvăluit faptul că persoane de la postul tv i-ar fi spus că le pare rău că nu ar fi bătut-o cu adevărat pe Nasrin Ameri.

„Să-mi fie alături? Nu, dar nici nu mă așteptam la asta. Ei se cunosc de ani întregi, eu eram nou venită. Clar că orice s-ar întâmpla vor fi de partea ei, că ei au rămas acolo împreună. Doar două persoane din spate mi-au scris. O persoană mi-a trimis niște poze și alta mi-a zis că îi pare rău că nu am bătut-o cu adevărat. Dar nu mă aștept să își riște nimeni slujba pentru a mă apăra pe mine”, a scris Simona Hapciuc pe contul ei de Instagram, potrivit Wowbiz.

După acel episod șocant, fina lui Cristi Borcea, Nasrin Ameri, a revenit pe micile ecrane, de 1 Decembrie. Prezentatoarea de la „Star Matinal” nu a făcut declarații despre scandalul cu Simona Hapciuc.