Nasrin Ameri a decis să o dea în judecată pe Simona Hapciuc, după ce cea din urmă a agresat-o fizic, în baia de la Antena Stars.

Adevărul despre bătaia dintre Simona Hapciuc și Nasrin Ameri! Conflictul celor două vedete se mută în instanță. Nasrin Ameri, prezentatoarea de la Star Matinal, o dă în judecată pe Simona Hapciuc, fostă concurentă la Survivor. 

Adevărul despre bătaia dintre Simona Hapciuc și Nasrin Ameri!

În urmă cu doar câteva zile, Simona Hapciuc ar fi sărit să o bată pe Nasrin Ameri, chiar în baia de la Antena Stars. După incidentul șocant, Nasrin Ameri ar fi ajuns la spital, plină de vânătăi pe mâini! Tot conflictul s-a petrecut în pauza de la Star Matinal, show la care cele două sunt colege. Scena halucinantă, însă, nu va rămâne fără urmări. Conform Impact.ro, fina lui Cristi Borcea, Nasrin Ameri, și-a sunat avocatul, pentru a o acționa în instanță pe Simona Hapciuc.

Adevărul despre bătaia dintre Simona Hapciuc și Nasrin Ameri! Fosta concurentă de la Survivor ar urma să fie concediată, dacă se va adeveri că a bătut-o pe Nasrin Ameri. Bruneta ar fi fost trasă de păr, de mâini și lovită cu capul de pereți.

foto: Instagram

La scurt timp după incident, la sediul Antena Stars au ajuns Ambulanța și Poliția. Nasrin  a fost transportată la spitalul Elias din Capitală. Ulterior, ea a mers la INML și la Poliție, pentru a da declarații despre bătaia încasată. Blondina ar fi atacat-o pe Nasrin. după ce între cele două a existat o discuție aprinsă.

Simona Hapciuc neagă că ar fi agresat-o fizic pe Nasrin Ameri

„Simona Hapciuc a așteptat-o pe Nasrin la baie și a sărit să o bată cu pumnii și cu picioarele. Nu a fost o simplă îmbrânceală între fete, a fost mult mai grav. Nasrin a țipat și astfel a venit cineva să o salveze”, a precizat o sursă care a fost martoră la conflictul vedetelor pentru cancan.ro.

În schimb, Simona Hapciuc a declarat că nu ar fi bătut-o pe colega ei de platou.

„Nu mă interesează. Nu-i adevărat, nici măcar că am smotocit-o. Presupun că există camere și se va vedea pe camere. Acolo există camere. Nasrin face tot felul de declarații că se duce la INML. Să se ducă și la zece INML-uri. Nu o să îi dea niciun certificat, pentru că nu are nimic. Când a ieșit din baie, ea nu avea absolut nimic. Îmi asum că sunt oaia neagră și mă doare în cot de ce zice toată lumea”, ar fi declarat Simona Hapciuc, pentru Fanatik. 

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.