Simona Halep a avut parte de momente de cumpana intr-un restaurant din Capitala. Campioana era sa ramana intr-o clipita fara 80.000 de euro. Cum a fost posibil?

Reclamă

Ei bine, sportiva era cât pe ce să rămână fără cel mai scump ceas al ei. Acesta este de la Hublot, sponsor la campioanei noastre la tenis, si costa o avere: 80.000 de euro. Cum poti sa pierzi un ceas atat de scump? Simona Halep are raspunsul. Tânăra a iesit alaturi de iubitul ei la un restaurant de fite din Capitala. Cei doi au luat masa impreuna, iar la un moment dat, sportiva si-ar fi dat jos ceasul de la mana, informeaza cancan.ro.

Acesta ar fi incomodat-o și tanara a vrut sa savureze mancare din plin. Toate bune si frumoase pana aici. Cuplul a mancat pe saturate si a venit vremea sa porneasca spera casa. Cei doi au achitat nota de plata și si-au vazut de drum. Asta in timp ce bijuteria de ceas a ramas in urma, uitat de posesoare lui. Simona Halep a uitat ca umbla cu o avere dupa ea și nu a remarcat absenta ceasului decat peste ceva timp.

Reclamă

Când și-a dat seama ce s-a intamplat, i-a picat lumea in cap. A inceput sa se gandeasca unde ar fi putut sa isi piarda ceasul si sa dea telefoane. In cele din urma, potrivit sursei sus mentionate, si-a dat seama ca si l-a dat jos la restaurant si l-ar fi sunat pe managerul acestuia. Tot staff-ul localului s-a mobilizat, iar ceasul a fost recuperat imediat. Un ospatar este cel care l-a gasit, asa ca Simona Halep a putut rasufla linistita.

Ce s-a întâmplat la restaurantul în care Simona Halep si-a pierdut ceasul

Fericită că nu a pierdut definitiv ceasul minune, Simona Halep s-a intors intr-un suflet la restaurant. Acolo si-a recuperat mica avere și le-a multumit celor prezenti pentru ca au ajutat-o. Ceasul de la Hublot era personalizat special pentru campioana noastra, iar aceasta tinea enorm la el. Este cunoscut faptul ca Simona are o adevarata colectie de ceasuri scumpe, fiind cu adevarat pasionata de aceasta firma.

„Vă mulțumesc, este personalizat. Țin mult la el”, ar fi spus Simona Halep personalului restaurantului.