Simona Halep este una dintre cele mai de succes sportive din lume. O sportivă foarte dedicată sportului care a consacrat-o.

De când competițiile au fost anulate, Simona Halep, a trebuit să ia o pauză forțata. Lucru care i-a permis să fie mai relaxată și să aibă mai mult timp pentru alte activități.

Chiar dacă nu a mai avut parte de competiții și antrenamente, Simonei Halep (2 WTA), această perioadă i-a oferit o vacanță mult mai lunga, de care sportiva s-a bucurat pe deplin.

Ce spune Simona Halep despre Toni

Având atât de mult timp liber constănţeanca s-a bucurat și de partea ceva mai mondenă a vieții sale. Halep nu numai că a avut timp să acorde mai multe interviuri, dar a și oferit câteva detalii despre viața de cuplu.

După ce a câștigat la All-England Club, în iulie 2019, sportiva şi-a făcut publică relația cu miliardarul machidon Toni Iuruc, în vârstă de 41 de ani, care a mai fost căsătorit de două ori. Chiar dacă trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, la fel ca în orice cuplu, mai există și mici probleme. Dezvăluirile au fost făcute chiar de Simona în timpul podcastului BT Talks al lui Andi Moisescu.

„În orice, am disciplină. Am mici probleme cu prietenul, când spune o oră şi nu e respectată (nr. râde). Eu sunt gata cu 10-15 minute înainte. Îmi zice: «nu eşti la tenis, uşor!». Şi eu mă relaxez“, a povestit sportiva.

Simona a povestit ce și-a luat din primi bani câștigați din tenis

Ea a recunoscut că tatăl ei nu a crezut că ea va ajunge în top și a mărturisit că tenisul este un sport scump. O investiție riscantă.

,,Tenisul e un sport foarte scump, trebuie să investeşti într-un copil şi să rişti. E o investiţie pe care nu ţi-o garantează nimeni. Tata nu şi-a imaginat vreodată că eu nu o să ajung în top. Şi nu o spun acum că am reuşit. Chiar nu cred că s-a gândit vreodată la asta, chiar dacă au fost şi momente grele. Poate că s-a gândit că nu mai face faţă, dar în momentul ăla am început eu să câştig primii bănuţi”, a mărturisit Halep.

Sportiva care a câștigat peste 35 de milioane de dolari din premiile câștigate, fără a luat în calcul sponsorizările, chiar i-a povestit lui Andi ce și-a cumpărat din primi bani câștigați din tenis.

,,Nu mi-am luat nici maşină, nici casă scumpă. Mi-am luat un apartament mic, ca să am bani să investesc în mine. Tot timpul ai instinctul să-ţi cumperi ceva din banii pe care îi câştigi. Dar trebuie să-ţi opreşti instinctul ăsta şi să spui că trebuie să te duci într-un cantonament mai scump pentru că te ajută pe o perioadă mai lungă”, a povestit sportiva.

Share.