Simina i-a pus gand rau Biancai. Nici dupa terminarea sezonului intai nu s-a terminat rivalitatea dintre ele. Sa fie din cauza faptului ca Simina a pierdut marele premiu in favoarea Biancai, chiar daca ea avea o relatie? Doar ele stiu ce se petrece intre ele. Cert este faptul ca sotia lui Zănoaga nu rateaza nicio ocazie de a o ataca pe concurenta de la Puterea Dragostei.

Reclamă

De data asta, Simina a rabufnit cand a vazut ca Bianca le acuza pe fete ca se joaca cu Livian. Bruneta spune ca fosta iubita a lui Livian nu are niciun drept sa faca asta. Potrivit Siminei, karma se intoarce. Bruneta sustine ca si Bianca se juca astfel cu Bogdan Mocanu la inceputul sezonul 2. Asta in ciuda faptul ca tanarul avea o iubita acasa. Pe Ana Lintaru. Astfel Simina spune ca Bianca nu are niciun drept sa se supere pe comportamentul colegelor de competitie.

Reclamă

„Comănici face scandal că fetele se joacă cu Livian, dar când Mocanu vorbea cu Ana, ea se juca cu Mocanu altfel. Ia zi, Bianca, tu când te jucai cu Mocanu, cum era? Mocanu era cu Ana în emisiune la începutul sezonului doi, când tu te jucai cu el. Măi, măi, măi, nerușinato!”, a spus Simina la Instastory, în timp ce urmărea emisiunea.

Val de critici la adresa Siminei

După ce a postat aceasta declaratie pe InstaStory, Simina a fost asaltata de mesaje negative. Fanii Biancai i-au cerut socoteala pentru aceste cuvinte. Mai mult, Simina a publicat din nou mesaje in care era jignita. Aceasta a sustinut ca mesajele cu injurii vin de la sustinatorii concurentei de la Puterea Dragostei. In mesajele postate de Simina se poate vedea cum oamenii o jignesc pe ea si pe Zanoaga si ii transmit ca nimic bun nu se va alege de copilul lor cu astfel de parinti.

Nu sunt primele astfel de mesaje pe care Simina le primeste. Zilele trecute bruneta a izbucnit si a declarat ca tocmai din cauza criticilor nu isi arata baiatul. Internautii ii trimit zilnic mii de mesaje negative. Acestia sustin ca Dominic seamana cu Jador sau il fac urat pe copilul Siminei si al lui Zanoaga. Nici blestemele nu lipsesc din peisaj, proaspata mamica fiind de-a dreptul exasperata de mesajele negative pe care le primeste zilnic.