Simina de la Puterea Dragostei nu a mai rezistat! Bruneta primeste mii de mesaje de cand a devenit mamica. Desi mult o incurajeaza si o felicita, multi sunt si cei care ii arunca cuvinte jignitoare. Nicio proaspata mama nu ar trebui sa primeasca mesajele care ii sunt adresate Siminei. Se pare ca fanii Puterea Dragostei nu au trecut peste despartirea acesteia de Jador! Asta desi e femeie maritata. Asadar, acestia isi revarsa frustrarile pe copilul Siminei, Dominic.

Reclamă

Simina și Alex Zănoagă au devenit parinti la inceputul lunii aprilie. Acestia au ales sa nu il arate in intregime pe micul Dominic. Asta pentru ca fanii lui Jador au navalit peste cei doi soti cu mesaje care mai de care mai urate. Chiar daca Alex Zanoaga a publicat o imagine in care se poate vedea profilul baietelui si faptul ca acesta ii seamana, mesajele nu au incetat.

Reclamă

Sătulă de blesteme, injurii și amenintari, Simina a rupt tacerea. I-a facut cu ou si cu otet pe cei care ii trimit mesaje cu limbaj suburban. Proaspata mamica a reamintit ca tocmai acesta este motivul pentru care nu il arata pe Dominic. A marturisit totusi ca după ce micutul va fi botezat, vor aparea si imagini cu el. Bruneta a luat aceasta decizie pentru ca niciun gand negativ sa nu il atinga pe baietel inainte de a fi crestinat.

Ce mesaje primeste Simina

Suparata ca este inundata de mesaje in care este injurata, Simina a dat replica! Mai mult, a publicat si pe InstaStory mesajele primite. Totusi, fosta concurenta de la Puterea Dragostei a ales sa protejeze intimitatea celor care o agreseaza si nu a dat numele acestora. S-a rezumat la a explica prin ce trece! Bruneta spera ca de data aceasta va fi inteleasa si ca astfel lumea va inceta sa o mai critice. Ramane de vazut daca urmaritorii se vor potoli sau daca valul de ura la adresa ei va creste si mai mult in intensitate.