Shakira este pornită pe răzbunare împotriva fostei familii.

În ultimele zile, toată lumea vorbește despre Shakira și despre modul ei de a-l ataca pe Pique. Artista a aflat anul trecut că a fost înșelată de cel pe care îl considera partenerul ei. A dat de înțeles că a trecut peste, însă, acțiunile ei demonstrează contrariul.

Shakira a fost dezamăgită de una dintre cele mai importante persoane din viața ei. Artista și fotbalistul Pique au avut o relație de peste 10 ani și nimic nu prevestea ceea ce avea să se întâmple. Cei doi păreau că sunt mai uniți ca niciodată, mai ales că în viața lor au apărut și cei doi copii. Ei bine, se pare că Pique nu a fost chiar atât de cuminte și a călcat strâmb.

Fotbalistul a înșelat-o pe diva latino cu Clara Chia, o studentă care s-a învârtit mult în anturajul lui. Shakira a aflat anul trecut despre aventura partenerului ei, dar, Pique și Clara se vedeau încă din 2021. Dovezile au „scăpat” acum pe internet. Videoclipul în care Clara poartă hainele Shakirei și este la ea acasă au scandalizat o lume întreagă, inclusiv pe artistă.

Shakira, lovitură dură pentru soacra ei. Ce a putut să-i facă mamei lui Pique
Social media

Shakira și-a dus răzbunarea la nivelul următor

Cu această lovitură primită sub centură, Shakira a decis să plătească cu aceeași monedă. Artista a lansat o puesă în care a pus cele mai dure cuvinte în versuri. Peste 100 de milioane de fani au ascultat melodia, printre care și Pique. După ce fotbalistul a reacționat la versurile fostei sale iubite, Shakira a mers mult mai departe. Noua ei țintă a fost mama lui Pique care, de altfel, este și vecina ei.

Artista a montat în terasa o păpușă înfricoșătoare care seamănă cu o vrăjitoare. Fără să stea prea mult pe gânduri a îndreptat-o cu fața către casa soacrei sale, dar asta nu e tot. În completare, a mai pus și noua piesă la maxim.

 

@popfaction #shakira #piqué #popculturenews ♬ original sound – Pop Faction

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.