Anul 2023 a început în forță pentru Shakira. Artista și-a luat revanșa de la toată liniștea din 2022 și l-a atacat pe fostul ei partener acolo unde îl doare cel mai tare. Diva latino a lansat o piesă în care aruncă cu vorbe dure la adresa lui Pique, a Clarei Chia și a implicat și niște branduri.

Shakira a scos la iveală atitudinea de fată rea. Sau, cel puțin, Pique a făcut-o să ajungă în acest punct. Dacă până acum cânta doar despre lucruri frumoase și iubire, acum, artista a scos artileria grea și l-a făcut praf pe fostul ei partener, dar și pe actuala lui iubită.

Încă de anul trecut de când au anunțat că merg pe drumuri separate, fanii lor au așteptat să le vadă reacțiile. Artista a fost ocupată cu probleme cu statul spaniol, dar și cu tatăl ei. Însă, noul an a găsit-o cu forțe proaspete și gata de atac. Diva a intrat în studioul de înregistrări și a pus pe foaie cele mai dure versuri. Toate, așa cum era de așteptat, cu dedicație pentru Pique.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Shakira nu mai iartă pe nimeni

Melodia a înregistrat un număr record de vizualizări și ascultări pe toate platformele și i-a adus chiar și un record Shakirei. Evident, a ajuns și la urechile lui Pique care, de data asta, a simțit că nu se mai poate abține. Fotablistul i-a dat replica fostei sale iubite chiar în timpul unui interviu, iar reacția sa a devenit virală.

Avem un acord cu Casio pentru Kings League. Nu e glumă, vă dau câte unul fiecăruia!”

Pornind de la versul „Ai schimbat un Rolex cu un Casio”, în scandal au intrat și cel de la Casio. Brandul a intrat imediat în jocul schimburilor de replici acide. Pe Twitter, Casio a început să posteze fel de fel de mesaje care au adunat în timp record mii de aprecieri.

 

@flufffyduck el presidente ?? #shakira #pique #bizarrap #kingsleague #ibai #barcelona #fyp #foryou ♬ original sound – isvajg