Shakira nu are de gând să-i ierte pe Piqué și pe Clara Chia.

Anul trecut, Shakira le-a dat fanilor ei una dintre cele mai proaste vești. Deși părea că totul merge foarte bine între ea și Piqué, se pare că realitatea era alta. Artista a decis să pună punct relației cu fostul fotbalist, iar motivul a fost unul destul de clar pentru toată lumea. Și anume, infidelitatea lui Piqué.

Shakira nu a încheiat anul 2022 într-o notă pozitivă. Artista a trecut prin multe episoade care i-au pus la încercare răbdarea. După scandalul cu statul spaniol în care era acuzată de fraudă, a mai primit o lovitură și mai dură. Mai exact, a aflat că Piqué a înșelat-o. Ceea ce a fost și mai dureros, este faptul că idila partenerului ei dura de ani buni.

Zilele acestea, în online, a apărut un videoclip cu Piqué care îl incriminează și mai tare. Filmarea din 2021 îl prezintă pe acesta în timpul unui conferințe pe Zoom. În spatele lui se vede Clara Chia, tânăra care i-a sucit mințile. Cei doi erau acasă la Piqué, casă în care locuia și Shakira. Cel mai probabil, filmarea a ajuns și la ea. Tocmai de aceea, artista a decis să-l lovească cu ajutorul versurilor.

Shakira, lovitură dură pentru Piqué. Artista l-a făcut de râs în noua sa piesă
social media

Shakira nu vrea să mai audă de Piqué

În urmă cu câteva luni, Shakira lansa piesa „Monotonia”. Melodia a ajuns pe primul loc mondial, iar fanii au înțeles idea. A fost un atac subtil la adresa lui Piqué care nu a știut cum să o prețuiască. Iar dacă admiratorii artistei credeau că totul se oprește la o singură piesă, s-au înșelat.

Diva a mai lansat zilele acestea o piesă în care i-a dat lovitura fatală fostului ei partener. Fără nicio lipsă de modestie, artista s-a comparat cu actuala lui parteneră. Inutil să mai precizăm că totul a fost în favoarea Shakirei. Versurile nu au lăsat loc de interpretări, iar acum, toată lumea așteaptă reacția lui Piqué.

”Sunt prea bună pentru tine
Și de aceea ești acum cu o fată exact ca tine.
Asta e pentru ca tu să te scandalizezi
Mestecă și înghite, înghite și mestecă.
Nu mă întorc la tine (…)

Eu fac cât două de 22
Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo
Ai schimbat un Rolex cu un Casio”

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.