În anii 2000 emisiunea „Cronica cârcotașilor” făcea ravagii. Șerban Huidu și Mihai Găinușă aduceau în fața telespectatorilor toate bâlbele din televiziune și se bucurau de succes. Însă, formula originală s-a schimbat de-a lungul timpului, iar acum nici unul dintre cei doi nu mai apar pe micile ecrane. Cu ce se ocupă aceștia?

Dacă Mihai Găinușă a rupt orice legătură cu emisiunea, Șerban Huidu nu și-a părăsit colegii. Chiar dacă de ceva timp acesta nu mai apare în fața camerelor de filmat, urmărește totul din umbră. Mai exact, acesta a renunțat la rolul de prezentator și a trecut la cel de producător. Poziția pe care o deține acum pare să i se potrivească perfect. Folosește experiența din fața camerelor, în spatele acestora și își îndrumă îndeaproape colegii.

„În momentul de față pentru mine sunt cu totul altele mai importante, cum ar fi să pot să produc Cronica. În principal, venind din televiziune, cunoști foarte bine problemele reale. Și când să apeși accelerația și când să nu apeși accelerația, să pui frână. Drept urmare e mult mai bine ca un producător să fie înainte în pielea celor pe care îi produce. E foarte bine.

Nu țip la ei. Am eu alte lucruri pe care să mă enervez, să mă supăr. Dar cu ei nu am fost nervos niciodată. Adică nu în genul de reproș sau cu jigniri. Nu așa se face treabă. Mai ales că ai în față niște oameni care trebuie să livreze ceva, nu șaibe. Hai că pe șaibe mai pui presiune, dar în momentul în care lucrezi cu oameni nu îți merge.”, a declarat Șerban Huidu, potrivit ego.ro.

(CITEȘTE ȘI: Șerban Huidu își dorește împăcarea, însă Mihai Găinușă nici nu vrea să audă. „Nu mi-a răspuns, l-am sunat de cel puțin zece ori.”)

Social media

 „Cronica cârcotașilor” a înghețat

Deși lucrurile pare să funcționeze foarte bine în noua formulă, cei de la „Cronica Cârcotașilor” au totuși o veșnică problemă. Se pare că indiferent de locația în care se filmează atmosfera este rece. Mai exact, pe platourile de filmare este mereu frig, iar prezentatorii au o misiune dificilă.

„IMGB este ultima locație unde filmăm Cronica Cârcotașilor. O avem de vreo 6-7 ani, nu mai știu exact. Dar vă pot spune că nu este atât de frig cum era în prima locație, unde a început Cronica. Acum 20 de ani în studiourile de la Semănătoarea, altă uzină comunistă, era atât de frig încât dacă afară erau 10 grade, înăuntru nu puteam să filmăm pentru că se vedeau aburii. Deci Ioana și Dezbrăcatu nu știu ce vorbesc. Credeți-mă, e bine.”, a mai declarat Șerban Huidu.