Mihai Găinușă nu îl iartă pe Șerban Huidu

Șerban Huidu și Mihai Găinușă și-au declarat „război” în anul 2014 și pare că nici acum nu și-au rezolvat problemele. Cei doi au bucurat publicul ani de zile, însă după cearta din urmă cu opt ani nu și-au mai vorbit. Cel care a încercat să facă primii pași spre o împăcare a fost Șerban Huidu, însă s-a lovit de refuzul categoric al fostului său prieten.

Emisiunea „Cronica cârcotașilor” făcea ravagii în anii 2000. La cârma acesteia se aflau Șerban Huidu și Mihai Găinușă, care păreau că fac echipă bună. Însă, în anul 2014, echipa s-a destrămat, iar Mihai Găinușă s-a retras din proiect, din cauza unor divergențe avute cu colegul său. Anii au trecut, însă se pare că securea războiului nu a fost îngropată.

În urmă cu ceva timp, atunci când emisiunea „Cronica cârcotașilor” aniversa 20 de ani. Șerban Huidu s-a gândit să facă primul pas spre împăcare. Acesta și-a sunat fostul coleg pentru a îl ivita în cadrul ediției aniversare, însă Mihai Găinușă nici nu a vurt să audă. Mai mult, acesta nici măcar nu a răspuns la telefon.

„În urmă cu doi ani, când am aniversat 20 de ani de emisiune, am încercat să ne bucurăm cu toții, cei care am lucrat la această emisiune cândva, în diverse moduri. Personal, l-am sunat pe Mihai Găinușă de cel puțin zece ori.

Mi-ar fi plăcut să mai prezinte o dată în plus emisiunea. Nu mi-a răspuns însă niciodată, la niciun apel de-al meu! Ca atare, nimic pe tema asta nu cred că mai ține de mine.”, a declarat Șerban Huidu, potrivit Impact.

Șerban Huidu își dorește împăcarea, însă Mihai Găinușă nici nu vrea să audă. „Nu mi-a răspuns, l-am sunat de cel puțin zece ori.”
Social media

Mihai Găinușă nu îl iartă pe Șerban Huidu

Este clar că Mihai Găinușă încă nu a trecut peste cele întâmplate în urmă cu câțiva ani. Recent, acesta a fost invitat în cadrul unei emisiuni de televiziune, unde a vorbit și despre fostul său coleg.

Mai exact, Mihai Găinușă a fost pus să îl descrie pe Șerban Huidu în câteva cuvinte. Spre surprinderea multora Mihai Găinușă nu au fost prea indulgent. Se pare că acesta nu a trecut peste cearta din trecut, iar cuvintele alese nu au fost prea măgulitoare.

„Arogant, neparolist și coleric- în sensul rău al cuvântului”, a spus Mihai Găinușă.

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.