Selly le-a inchis gura carcotasilor. Astăzi s-au afisat rezultatele examenului de Bacalaureat, iar tanarul vlogger a postat notele pe instagram. Chiar daca nimeni nu ar fi putut afla cat a luat daca el nu posta, adolescentul si-a facut curaj si le-a dezvaluit totul fanilor. Multi sunt cei care nu credeau ca liderul 5GANG va face o figura buna la examen.

Ce note a luat Selly la BAC

Iată că gurile rele nu au avut dreptate. Chiar daca in ultimul an a fost ocupat cu fel de fel de evenimente, tanarul nu a neglijat invatatura. Mai ales in perioada de carantina, Selly s-a ambitionat și s-a pregatit cum se cuvine pentru examenul maturitatii. Avantajat de faptul ca mama lui este profesoara de matematica, tanarul influencer a avut propriul lui meditator. Iar rezultatele se vad. Liderul 5GANG a postat notele de la fiecare materie in parte si trebuie sa recunoastem ca a facut o figura buna.

Selly a dat bacul la Română, Matematica si Biologie. Nu a luat 10 curat la nicio materie, dar a luat note destul de mari. Cel mai slab s-a descurcat la română, unde a luat 9,50. La Matematica, Selly a fost notat cu 9,60, iar la Biologie cu 9,70. Asadar, media tanarului vlogger este 9,60. O medie destul de mare pentru care merita felicitat. Influencerul le-a demonstrat acum contestatarilor sai ca poate intr-adevar sa fie un exemplu pozitiv pentru tinerii care il urmaresc.

Farsa pentru presa

Tanarul a postat notele si pentru jurnalisti. Selly i-a acuzat pe acestia ca de multe ori il judeca prea aspru. De astfel, satul de articolele de scandal legate de el, liderul 5GANG a aparut la ultima proba a examenului de bacalaureat cu o Dacie. Le-a spus jurnalistilor prezenti ca si-a vandut masina pentru ca s-a saturat sa fie criticat si considerat arogant. Totul s-a dovedit insa a fi o farsa, chiar tanarul explicadu-si demersul intr-un vlog postat ulterior.