Selly a terminat cu emotiile examenului de Bacalaureat. Tanarul a sustinut astazi ultima proba, dar i-a uimit pe toti cand a ajuns in fata liceului. Urmarit de milioane de romani, tanarul a ajuns ca castige 1 milion de euro pana la varsta de 18 ani. Acest lucru i-a adus invidia multora, iar vloggerul a fost perceput drept arogant. Unul dintre cei care il considera asa este CTP care, nu o data, a avut de spus cuvinte nu prea frumoase la adresa tanarului de 18 ani.

Reclamă

Vloggerul i-a uimit pe toti prin felul in care s-a prezentat la ultima proba a examenului de bacalaureat. A facut totul cu dedicatie pentru Cristian Tudor Popescu, la adresa caruia a facut si cateva declaratii neasteptate. Selly a dat CLS-ul pe o Dacia 1310, extrem de veche, iar hainele de firma pe un tricou negru si o pereche de blugi. Colegii lui aproape ca nu l-au mai cunoscut după aceste schimbari uriase. Dar de ce a facut tanarul asta?

Reclamă

Arogant sau nu? Cum este Selly cu adevărat?

Tânărul de 18 ani le-a declarat celor care erau de fata ca a facut aceste schimbari majore pentru a-l face pe CTP sa il aprecieze. Ironic, Selly a mai spus ca multi i-au transmis ca este arogant și că de data asta le demonstreaza ca nu este adevarat. Tanarul a facut si cateva glume, spunand ca si-a vandut Mercedesul pentru a isi lua Dacia 1310. Asta pentru ca s-a simtit prost dupa ce a venit la primele doua probe cu masina lui de fite.

„E un pic mai greu în asta, dar să știți că se poate. Cum, nu știți? Am vândul CLS-ul…aseară. Am venit primele două dăți cu CLS-ul, m-am simțit prost. Aroganță maximă, am zis că poate oamenii au dreptate, poate trebuie să fac o schimbare. Am intrat la inima domnului Cristian Tudor Popescu, știți că acesta este mijlocul de transport preferal al dumnealui, am zis că toată lumea are dreptate. Toată lumea mi-a zis că nu a fost bine și atunci am zis că e mai bine să o vând. Prea a fost hate-uită mașina mea, de toată lumea. Am vândut-o cu 1.000 de euro, am mai pus 1.000 și am luat-o pe asta”, a afirmat Selly citat de Cancan.

„Domnul Cristian Tudor Popescu cred că mă apreciază acum la 500%, am vrut și eu să fiu inspirat ca atunci când scrie dumnealui articole. E o mașină superbă, valoroasă. Nu stă valoarea într-un Mercedes, mașina are farmecul ei”, a mai spus vloggerul.