Selly a avut parte de o aventură pe care nu o va uita prea curând.

Vloggerul a plecat să se relaxeze în Brașov când a aflat că se poate rătăci și într-un oraș precum Brașov. Și pentru că este extrem de activ în online, nu avea cum să nu le povestească asta și fanilor.

Selly este extrem de ocupat în ultima perioadă, mai ales de când a început să lucreze la noul lui birou. Vloggerul face echipă cu Victor Grosu și vrea să transforme total spațiul pe care l-a închiriat în zona Victoriei, în București. Însă, atunci când nu este pe șantier, Andrei profită de fiecare ocazie pentru a se relaxa.

Zilele trecute, acesta a decis să lase agitația Capitalei deoparte și să meargă în Brașov. Toate bune și frumoase! Până când a aflat că nu este deloc simplu să te descurci într-un oraș pe care nu-l cunoști. Vloggerul și-a dat seama de asta atunci când a ieșit dintr-o cafenea și a realizat că nu mai știe unde a parcat mașina.

Selly s-a pierdut în Brașov. Vloggerul a căutat minute în șir mașina parcată
Selly

Selly se va muta în primul lui birou

Selly a făcut haz de necaz și s-a filmat în timp ce le povestea fanilor că își caută bolidul de mai bine de 10 minute. Într-un final l-a găst, dar, cu siguranță, a fost un episod amuzant și pentru el. Anul viitor, Selly face 10 ani de vlogging, așa că vrea să sărbătorească asta într-o locație nouă și anume, biroul de pe Calea Victoriei.

De când a făcut echipă cu Victor Grosu, vloggerul le-a arătat fanilor pas cu pas transformarea. Banii pe care îi va investi acolo nu sunt deloc puțini. Până acum, bugetul s-a depășit cu mult, însă Andrei Șelaru nu își va face griji. Vrea tot ce este mai bun pentru el și pentru echipa sa, așa că nu este loc pentru tocmeală.