Selly a demonstrat de multe ori că știe să piardă, chiar și atunci când este vorba de bani.

Deja toată știe că Selly atrage banii ca un magnet. Vloggerul a început să muncească de la o vârstă la care alții preferau să se joace. Acum, are în spate o carieră de zece ani, dar și conturi cu multe zerouri. Și, totuși, au existat și momente în care a pierdut banii la mustață. 

Selly nu duce lipsă de spirit antreprenorial. Vloggerul a dezvoltat, până în prezent, afaceri prospere care generează profit uriaș. Până acum, acesta a avut la activ numai proiecte de succes, dar a mai avut și idei care nu s-au concretizat așa cum și-ar fi dorit.

Lui Andrei Șelaru i-a plăcut mereu să experimenteze și să iasă din zona de confort. Tocmai de aceea, la un moment dat, a cochetat cu televiziunea. Deși era un domeniu nou pentru el, a vrut să le arate tuturor că se descurcă și în acea zonă. Și da, s-a descurcat, însă nu așa cum se aștepta.

Care este cea mai mare sumă pe care Selly nu a luat-o pe un contract. „Nici nu mai este în curs”
social media

Selly, la un pas de a fi milionar

Atunci când a debutat în televiziune la Prima TV, Selly a crezut că va „rupe” audiența. În realitate, a aflat pe propria piele că este destul de greu să aduci publicul din online pe TV și invers. Tocmai din acest motiv, formatul lui nu a fost unul foarte longeviv. La momentul acela, mulți au crezut că cei de la Prima TV a renunțat la Selly și au rupt contractul de colaborare.

Adevărul a fost cu totul și cu totul altul. Selly a decis să plece, înainte ca proiectul să se scufunde de tot. Vloggerul a ales această variantă care se pare că a fost cea mai bună. Totuși, acesta a pierdut și niște bani pentru că așa este în afaceri. Atunci când a semnat contractul, Selly și-a luat angajamentul că va bifa cifre record de audiență pentru a încasa bani. Din păcate, nu a fost așa.

„Cred că cea mai mare sumă pe care n-am luat-o pe un contract a fost la „Selly Show”. Dacă ieșea pe niște targete de audiență, ar fi fost pentru primul sezon a 1.200.000 de euro.”

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.