Părinții lui Selly au demonstrat că nimeni și nimic nu poate sta în calea iubirii.

Selly nu vorbește prea des despre familia lui, însă, atunci când o face, se asigură că are pregătite cele mai bune povești. Dacă până acum nu multă lume știa detalii despre viața părinților lui, acum, toată situația va fi privită cu alți ochi.

Selly este un exemplu pentru toți puștii și nu numai. Încă de când era în școala generală, Andrei Șelaru și-a presimtit cariera pe care avea să o urmeze. Cu ajutorul doamnei profesoare de engleză, acesta a descoperit Youtube-ul, iar de atunci, întreaga lui viață s-a schimbat.

Selly este extrem de activ pe social media. Nu este de mirare, având în vedere că de acolo îi vin toți banii. Vloggerul nu a vrut să urmeze o meserie clasică, precum părinții lui, ci a vrut să iasă din tipar. Astfel, deși putea avea o carieră liniștită în învățământ ca mama sa sau în inginerie, precum tatăl lui, Selly a preferat ceva mult mai futuristic.

Cei care îl urmăresc de ani de zile pe vlogger, abia dacă știu câteva detalii despre viața lui din Craiova, aici incluzându-se și familia. Doar prin podcasturi ce a mai dat din casă informații prețioase, dar în rest, fondatorul 5GANG este foarte secretos. Asta până acum, când a aruncat bomba.

Părinții lui Selly au sfidat canoanele bisericești. Cei doi s-au căsătorit, deși între ei există un grad de rudenie
social media

Este pentru prima dată când Selly spune asta

Selly a declarat, fără nicio reținere că între părinții lui există un grad de rudenie mult mai profund decât cel de soț și soție. Fără nicio glumă, acesta a spus că părinții lui sunt verișori primari. Ba mai mult, se pare că ambii știau asta demult, dar nu au vrut să schimbe nimic.

Deși este împotriva oricărei legi firești, părinții lui Selly sunt căsătoriți de ani de zile. În plus, mariajul lor este unul extrem de fericit. Momentan, niciunul dintre el nu a declarat nimic cu privire la acest subiect.

„Ai mei au o chestie foarte interesantă, că ei sunt veri primari. Așa a fost la noi la Craiova. Eu am o singură bunică.”

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.