Bogdan de la Ploiești și Selly au lucrat împreună la unul dintre cele mai așteptate filme ale anului. Cei doi au colaborat de minune și s-au înțeles perfect, iar explicația pentru asta este una extrem de simplă. Manelistul și vloggerul sunt mai mult decât prieteni, sunt chiar rude.

Bogdan de la Ploiești a cunoscut faima când se aștepta cel mai puțin. Artistul se pregătea să plece în Elveția, atunci când a decis să mai facă o ultimă încercare în domeniul muzical. Piesa lui cu Theo Rose a rupt topurile, iar asta l-a convins să mai rămână în țară.

Între timp, lucrurile au început să se așeze exact așa cum își dorea. Faima i-a adus proiecte pe bandă rulantă și nu doar din zona muzicală. Recent, Bogdan de la Ploiești a anunțat că a lucrat cu Selly pentru un film care va apărea în cinematografe chiar de Crăciun.

Mulți dintre cei care au auzit anunțul artistului s-au întrebat de unde și până unde alăturarea cu Selly. În afara faptului că ambii sunt celebri, pare că nu ar mai avea alte lucruri în comun. Ei bine, fanii s-au înșelat, iar asta pentru că între ei există o legătură puternică.

weekend. Ce grad de rudenie există între Selly și Bogdan de la Ploiești. „Nu am mai spus asta până acum” social media

Bogdan de la Ploiești este mândru de Selly

Surprinzător sau nu, îndrăgitul artist și Selly sunt rude. Nu, nu este glumă! Cel care a recunoscut asta a fost chiar artistul în cadrul podcastului realizat de Gojira. Nici Selly și nici manelistul nu au vorbit până acum despre acest aspect, nu pentru că nu ar fi vrut să se afle, ci pentru că nu au considerat că este neapărat necesar.

„O spun în premieră. Selly este nepotul meu. Eu am stat demult cu cineva la Craiova. Noi nu am vorbit o perioadă. Viața ne-a adus împreună, avem câteva proiecte interesante. Facem și filmul împreună. E un băiat de nota 10.”

În filmul pe care l-a amintit manelistul, rolul principal îi revine lui Nicole Cherry. Nu este prima producție cinematografică a artistei, dar este cea mai importantă. Fanii o vor putea vedea pe ea, pe Bogdan, pe Cesima, dar și pe alți influenceri de Crăciun, în cinema.