Bogdan de la Ploiești a trebuit doar să aibă răbdare, iar destinul a jucat cărțile extrem de bine pentru el.

Bogdan de la Ploiești se bucură de succes din plin. Tot ceea ce are în prezent este obținut prin muncă, dar a avut parte și de noroc. Bogdan crede foarte mult în destin și tot destinul este cel care l-a ajutat să ajungă în punctul în care este în prezent.

Bogdan de la Ploiești nu mai are nevoie de nicio prezentare. Artistul a ajuns în punctul în care nu credea că va fi vreodată, iar asta pentru că nu și-a propus să fie atât de faimos. Deși mai cocheta cu muzica, mult timp, artistul era atras de fotbal și nicidecum de lumea artistică.

Timp de patru ani, Bogdan de la Ploiești a cântat constant, însă succes părea că se lasă așteptat. Fix când era pe picior de plecare către Elveția, Bogdan a decis să își mai încerce norocul pentru ultima dată. Și se pare că acea dată a fost cu noroc.

Artistul a lansat „Fără tine”, prima lui colaborare cu Theo Rose. Theo era pe val atunci și toată lumea se aștepta ca piesa să aibă un succes nebun. Însă, din fericire, piesa a întrecut așteptările tuturor. Acum, are peste 100 de milioane de vizualizări pe Youtube și este cea mai de succes lansare a lui Bogdan.

Bogdan de la Ploiești, convins de succesul unei piese să nu se mai mute în Elveția. „Voiam să deschid un restaurant
Colaj Substantial

Bogdan de la Ploiești abia face față concertelor

Deși au trecut luni bune de la acel moment, lui Bogdan încă nu îi vine să creadă că a dat lovitura cu o singură piesă. „Fără tine” este cea care i-a schimbat destinul, la propriu. Artistul avea planuri împreună cu niște prieteni pe care îi considera familia lui. Mai exact, voia să își deschidă un restaurant în Elveția și să înceapă o nouă viață acolo.

Din fericire, nu a mai fost nevoie să plece departe de casă. „Fără tine” l-a propulsat în lumea artiștilor, iar acum totul merge ca pe roate.

„M-a surprins „Fără tine”, că am atins niște cifre foarte mari. Avem 100 și ceva de vizualizări. Ne-a schimbat viața. Eu, înainte de piesa aia trebuia să plec din țară, să mă mut în Elveția. Voiam să mă mut acolo, am o legătură specială cu țara aceea. Mi-am promis să fac un restaurant acolo. A venit piesa asta și a dat totul peste cap.”

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.