Selly este una dintre vocile Generației Z.

Selly este unul dintre cei mai urmăriți vloggeri de la noi din țară. Anul acesta se împlinește un deceniu de când Andrei Șelaru, pe numele lui real, este prezent în online-ul românesc. În tot acest timp, vloggerul nu a adunat doar milioane de urmăritori și aprecieri, ci a vrut să schimbe multe în societatea românească.

Selly s-a făcut remarcat imediat în spațiul online de la noi. De aproape 10 ani, aceasta postează cu consecvență conținut pe canalul lui de Youtube. Deși pare foarte mult, vloggerul nu s-a plâns niciodată, mai ales că a făcut exact ceea ce i-a plăcut. Cel mai important este că nu a dus lipsă de idei, iar reforma educației este unul dintre subiectele care a agitat cel mai mult apele.

Selly este conștient că o mare parte din urmăritorii lui sunt copii, eventual, adolescenți de liceu. Vloggerul a încercat să profite, în modul pozitiv de puterea pe care o are vocea sa și a vrut să schimbe ceva. Aceasta și-a aplecat atenția asupra sectorului educației, un domeniul în care nimeni nu a mai investit nimic de ani buni de zile.

Selly dă de pământ, din nou, cu sistemul de învățământ. Ce îl deranjează, de fapt, pe vlogger
social media

Selly nu se lasă până nu obține ceea ce și-a propus

Încă de când a dat examenul de Bacalaureat, Selly a decis să pună punctul pe „i”. Vloggerul a punctat ce îl deranjează cel mai tare la sistemul de învățământ și pare că au fost multe voci de acord cu el. Acesta s-a oferit să organizeze o dezbate cu ministrul educației, dar, din păcate, nu s-a concretizat. Deși a trecut mult timp de atunci, Selly nu are de gând să renunțe.

Vloggerul a făcut o promisiune în fața fanilor și nu va renunța până când nu își va vedea visul îndeplinit. Până atunci, continuă să tragă semnale de alarmă, în speranța că cineva se va mai alătura demersului său.

„Cel mai mult m-a deranjat faptul că suntem obligați să învățăm o grămadă de informații de-a dreptul inutile.”

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.