Cu siguranță nu știai aceste lucruri despre Oana Zăvoranu!

Prezentă în cadrul unei emisiuni, Oana Zăvoranu a dezvăluit lucruri mai puțin știute despre propria sa persoană.

CITEȘTE ȘI – Declarațiile care o vor enerva la culme pe Oana Zăvoranu! Ce cuvinte grele spune Pepe despre Querida VIDEO

Ei bine, aceasta spune că nu a încercat niciodată să fumeze, nici nu a încercat să consume alcool. Dacă aceasta nu a fost tentată să fumeze și să bea, de consumul stupefiantelor nici nu poate fi vorba.

Singurul lucru pe care aceasta îl consumă sunt pastilele de somn.

@starloveib

♬ sunet original – STARLOVEIB

„Unul din secretele mele este că n-am fumat niciodată, că n-am băut. Nu fumez, nu beau! Nu m-am drogat în viața mea, i-au pastile de somn, dar asta i-au toți din showbiz pentru că suntem cu mințile zdrucinate că am trecut prin lucruri.”a declarat Oana Zăvoranu

De-a lungul timpului, Oana Zăvoranu a fost acuzată de  faptul că a apelat la ajutorul medicului estetician, însă, vedeta neagă cu vehemență acest lucru.

„Eu am buzele astea dintotdeauna. Am auzit că mi-am făcut mai multe operații decât Michael Jackson, e important că dacă pui o poză de acum 10 ani și una de pe acum, sunt cam la fel.

Când mă uit la mine, că eu sunt conștientă de valoarea mea și unicitatea mea în modestia mea, îmi dau seama că nu semăn cu nimeni și cu nimic. Nici nu vreau și nici nu încerc. Ce se întâmplă în ziua de azi și ce face ziua în lumea de azi, eu nu fac. De asta cred eu că sunt Oana Zăvoranu” a declarat actrița la Antena Stars

Când vine vorba despre silueta sa, Oana Zăvoranu mărturisește că se menține constat la aceeași greutate și acordă o atenție deosebită la ceea ce mănâncă.

„Mă mențin la 53-54 de kilograme. Beau lucruri care conțin zahăr, mănânc lucruri care conțin zahăr, nu țin niciun fel de dietă. Nu mi-am băgat botoxuri. Eu spun ce nu fac eu și fac altele.” a declarat vedeta în cadrul unei emisiuni

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.