Află ce a spus Pepe despre fosta sa parteneră de viață, Oana Zăvoranu.

În urmă cu mai mulți ani, Pepe și Oana Zăvoranu aveau o frumoasă relație de iubire. După ce s-au separat, între cei doi a început un adevărat „război”.

Pepe a fost invitatul la podcastul lui Damian Drăghici cu ceva vreme în urmă, loc unde a făcut și câteva declarații despre Oana Zăvoranu. Artistul nici măcar nu vrea să-i rostească numele fostei sale soții.

Pepe despre Oana Zăvoranu: „Vorbește prost..”

@blonda262

#podcast #pepe #damiandraghicipodcast #damiandraghici #fostasotie #oanazavoranu #dezamagire #frustrare #viral_video #tik

♬ original sound – Constantina M. Todoran

Acesta este de părere că Oana Zăvoranu apare la tv și vorbește despre persoana lui, fără a avea un motiv real. În același timp, Pepe este de părere că fosta lui parteneră face acest lucru din frustrare.

„Nu vreau să-i pronunț numele! Dacă tot apare fără motiv la tv să n-apară că o invit eu și că am vorbit de ea, pentru că, vorbește prost. Vorbește prost de ani de zile și știi de ce? Din frustrare! Tocmai că nu-i mai răspund. ” a declarat Pepe

Damian Drăghici l-a întrebat pe Pepe dacă ar face lucrurile la fel, în posibilitatea în care ar putea să o ia de la capăt. Răspunsul acestuia a fost unul tranșat. Pepe consideră că Oana Zăvoranu a fost cea mai mare greșeală a vieții sale.

„Mi se pare cea mai mare greșeală din viața mea. Ea este cea mai mare greșeală din viața mea!  Probabil am învățat foarte multe și, învățând probabil foarte multe din această greșeală, tocmai de asta nu vreau să mai am legătură cu ea.

Mă uit în trecut şi nu îmi vine să cred: Nu-mi pare rău, că eu pentru dragoste şi iubire mă cert cu toată lumea. Dar când arunci cu noroi mi se pare mult.” a mai spus Pepe

Pepe și Oana Zăvoranu au avut 11 ani de relație și 5 de căsnicie. Divorțul celor doi s-a pronunțat în anul 2011, iar de atunci se pare că nu există vreo cale de împăcareDeclarațiile care o vor enerva la culme pe Oana Zăvoranu! Ce cuvinte grele spune Pepe despre Querida VIDEO .

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.