Actorul și-a împărtățit bucuria și entuziasmul cu fanii de pe Instagram.

Momentele bucurie șe țin lanț de Vlad Gherman. După ce viața lui a fost cuprinsă de suferință după despărțirea de Cristina Ciobănașu, destinul îi aduce actorului doar bucurii. Acesta are o relație fericită cu Oana Moșneagu, iar acum familia lor s-a mărit. Vlad Gherman a împărtășit cu fanii de pe Instagram cine este noul membru al familiei.

Se pare că viața lui Vlad Gherman merge din ce în ce mai bine. Pe lângă faptul că are o relație fericită cu Oana Moșneagu, dovadă stând fotografiile în care apar împreună, actorul are motive reale de bucurie în continuare. Familia lui s-a mărit, așadar, acesta a mărturisit fericit și entuziasmat pe Instagram cine este noul membru.

Vlad Gherman are doar motive de bucurie, după ce a trecut prin momente cumplite după despărțirea de Cristina Ciobănașu, cu care a avut o relație de un deceniu. În viața sa a apărut Oana Moșneagu, care îl face fericit cu fiecare moment, iar acum, familia lui are un nou membru, de care actorul este foarte entuziasmat.

CITEȘTE ȘI: Vlad Gherman, îngenuncheat de durere: „Suflețelul ei a plecat dintre noi..”

Vlad Gherman are un nou membru în familia sa

Distribuie

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.