Momente grele pentru Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Cei doi au pierdut o ființă dragă lor.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu trec prin momente cumplite. „Prințesa”, pisica celor doi a murit după 17 ani de viață. Anunțul trist a fost făcut chiar de către Vlad Gherman pe contul său personal de Instagram.

În cursul nopții de marți spre miercuri, inima felinei a încetat să mai bată, spre durerea și disperarea celor doi „părinți” ai săi, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Cei doi au stat alături de pisică până când aceasta și-a dat ultima suflare. În cursul acestei zile au făcut o postare comună prin care au anunțat trista veste.

„Am liniștit-o până la ultima bătaie a inimii..”

„Azi noapte suflețelul ei a plecat dintre noi. Prințesa a fost, este și va rămâne puiul nostru. I-am fost alături amândoi, Am mângâiat-o și am liniștit-o până la ultima bătaie a inimii. Rămân amintirile!

Momentele în care ne trezeam speriați pentru că dărâma un pahar cu apă, momentele în care “cerșea” atenție, clipele în care se ascundea atât de bine încât credeam că a fugit de-acasă, zilele în care vorbea neîncetat cu noi, serile în care o periam și ea torcea satisfacută… și multe, multe altele… 17 ani de iubire infinită… Ne-a adus atât de multe momente de bucurie… Te iubim mult de tot, Princess🥺❤️.” a fost mesajul postat de Vlad Gherman.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au format un cuplu mai bine de 9 ani de zile. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului „Pariu cu viața”. Când fanii lor s-ar fi așteptat ca ei să-și unească destinele, în luna ianuarie a anului trecut actorii și-au anunțat separarea.

„Noi am clădit, în primul rând, o relație de prietenie acum 10 ani, sunt 10 ani de când ne-am cunoscut, și cred că ăsta e un lucru important. De asta cred că putem rămâne în continuare prieteni.” a declarat Cristina Ciobănașu în urmă cu un an de zile

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.