Se anunță schimbări majore de la Facebook. Platforma gigant are în plan un nou update. Facebook va introduce o nouă scurtătură. Aceasta va permite utilizatorilor să găsească și să șteargă mult mai ușor postările pe care nu le mai doresc pe profilul lor.

Noua setare va permite utilizatorilor să șteargă mult mai ușor postările vechi. Totul se va face cu un singur click. Astfel, aplicația se îmbogățește favorabil pentru utilizatori.

Pentru prima dată, platforma va permite selectarea multiplă a postărilor vechi. Acestea vor putea fi șterse colectiv. Totul se va face dintr-un singur click, contrar modalității clasice de până acum.

Schimbări majore de la Facebook

Potrivit datelor furnizate de companie, schimbarea este menită să „ușureze administrarea prezenței pe Facebook, astfel încât să reflecteze mai precis cine ești în ziua de azi”.

Ce declară reprezentanții gigantului Facebook

„Fie că ești în căutare de job după ce ai terminat facultatea sau treci peste o relație veche, știm că lucrurile se schimbă în viața oamenilor și vrem ca administrarea prezenței pe Facebook să fie mai ușoară pentru a reflecta mai precis cine ești în ziua de azi”, a spus compania.

Funcția poartă numele de „Administrare Activitate”. Aceasta poate fi accesată de pe telefoane prin selectarea opțiunii de setări, urmată de „Registru de activitate”.

De altfel, noul update al Facebook va permite utilizatorilor și să își sorteze postările după un interval de timp. Aceștia vor putea să șteargă mult mai rapid postările pe care nu le mai doresc. Astfel, activitatea va fi mult mai simplă.

Utilizatorii vor avea parte și de protecție a datelor. Toate postările pe care doresc să le șteargă vor fi puse într-un coș special timp de 30 de zile. Ulterior, acestea vor fi șterse permanent. Aplicația are și această opțiune în cazul în care postările au fost șterse din greșeală sau utilizatorul vrea să se răzgândească.

Până la această oră, funcția este disponibilă doar pe telefoane sau Facebook lite. De altfel, compania a promis că va fi disponibilă și pe desktop în viitor.